‘After Eleven’ е новата нецензурирана всекидневна рубрика на PR@Festivals

Петя ИВАНОВА I 11.05.2013

Facebook страницата всяка вечер ще публикува забранени реклами, а сутрин ще ги маха от стената си

Една от най-динамично развиващите се професионални Facebook страници – PRatFestivals пусна онлайн своя нова рубрика, носеща заглавието ‘After Eleven’. В нея всекидневно ще се публикуват всякакви провокативни, интригуващи, смели или забранени рекламни или комуникационни кампании. Всяка вечер след 23:00 часа на страницата ще бъде качвана по една тематична кампания, а сутрин тя ще бъде премахвана от нея, така че да се запази балансът на самия медиен продукт. Всички, които имат желание да видят новата ‘After Eleven’ публикация, ще могат да направят това само и единствено в „тъмната” част от денонощието.

Рубриката „After Eleven” цели да популяризира комуникационни продукти, които обществото възприема за по-смели или дори нецензурирани. „Интересът към подобни продукти е голям, но медийте (дори и онлайн), рядко си позволяват да ги отразяват. Обратно на това и водени от стремежа си да се борим с цензурата в идеите, ние решихме, че именно чрез тази рубрика, ще успеем да съберем и покажем и онази част от криейтива, която малко или много остава в сянка”, коментира новата рубрика основателят на страницата – Кремена Георгиева.

PRatFestivals е Facebook страницата, която всекидневно събира комуникационни кампании от цял свят. Акцентът в избора е върху награждаваните кампании от най-престижните световни фестивали за креативност. Специално участие на страницата имат успешните български комуникационни кампании. Целта на страницата е да даде възможност за споделяне на know-how и преодоляване на проблемите с копирането на идеи чрез публичност. 

Leave a Reply