“Черноморец” прави телевизия

в. Труд | 2010-03-12

Балъков нагази от Бургас храбро в ефира

“Черноморец" подготвя собствен тв канал по светлия пример на колоси като “Манчестър Юнайтед", “Реал" (Мадрид), “Челси", “Милан" и т. н. Пускането на телевизията е запланувано да стане в навечерието на домакинския мач с “Левски" на 3 април. Тогава ще се открие и реконструираният стадион “Лазур".
“Акулите" на Красимир Балъков вече се гмурнаха в ефира начело със своя треньор. Неговата пресконференция вчера можеше да бъде гледана директно в интернет. Балъков нагази с твърда крачка в хлъзгавото медийно поле, където “Черноморец" програмирано гради професионален имидж още в първата от петте години, за които бившият капитан на националния отбор има договор с клуба.
В “Черноморец" залагат на мащабни строителства и дългосрочни програми, но първият тим записа 7 загуби и едно реми в последните си 8 мача. Факт, който дава повод на местни зевзеци да се шегуват, че след време друг спортно-технически щаб може да го дават по клубната телевизия как се радва на новите придобивки.
Балъков изигра два благотворителни мача за Хаити в разстояние на 4 дни. В неделя той излезе срещу националния тим на опустошения от земетресението остров пред 20 000 зрители в германския град Аугсбург. Вчера “Звездите на Балъков" разтърсиха “Властелините на футбола" (бизнесмени и политици) с 12:5 в бенефиса “Бургас за Хаити" в зала “Младост".

Стр. 35

Leave a Reply