“Делтасток” АД предлага нови безплатни информационни ресурси за сайтове

PRESS.dir.bg I 2010-02-15

“Делтасток” АД отправя ново предложение към сайтовете, които целят да осигурят ежедневно на посетителите си актуална икономическа информация. Безплатните ресурси, които компанията предлага, са детайлизиран икономически календар, валутен калкулатор и валутни котировки с графики, като съвсем скоро към тях ще бъдат прибавени и лихвени проценти, индекси и фючърси.

15.02.2010 – „Делтасток“ АД – глобален инвестиционен посредник, дава възможност на всички сайтове бързо, лесно и напълно безплатно да предложат систематизирани икономически данни на своите посетители чрез професионална и винаги актуална информация за финансовите пазари.

Ресурсите се предоставят напълно безплатно, като информацията в тях се обновява автоматично. Механизмът е разработен така, че да съчетае максимална свобода в избора с възможността за лесно и бързо разполагане на ресурсите на всяка интернет страница. За целта не са необходими задълбочени познания в областта на уеб-разработките. Потребителите на услугата могат сами да избират спецификите, езика и цветовата схема на желания от тях ресурс, като автоматично се генерира готов HTML код, който единствено трябва да бъде копиран и поместен на желаното място на техния сайт. По този начин “Делтасток” АД се стреми да подпомогне собствениците на икономически, бизнес, туристически и други заинтересовани сайтове да предложат на своите посетители професионално подготвена и винаги актуална икономическа информация, както и да повиши информираността на масовия потребител за развитието на икономическия живот и борсовите активности.

Компанията предоставя ежедневен икономически календар на различни езици, който отразява най-важните макроикономически показатели за водещите икономики в света, както и публикуването на бюлетини и изявления на представителите на централните банки. Той включва кратко описание на предстоящите новини, прогнозни и реални стойности, графики, които позволяват да се проследят историческите данни на икономическия индикатор във времето, както и очаквания ефект върху конкретния пазар.

Валутният калкулатор, предлаган от “Делтасток” АД, позволява директно да се конвертира от и към повече от 150 основни и регионални валути и шест благородни и други метали по реален пазарен курс. Лесният достъп до калкулатора и възможността за бързо и удобно изчисляване на валутни еквиваленти са в помощ, както на бизнеса, така и на всички физически лица. Възможността за избор на език между български, английски, испански, руски, френски, румънски, китайски и японски, от своя страна дава възможност на собствениците на чуждоезични сайтове също да се възползват от услугата.

Котировките на валутни курсове в реално време, които също могат да бъдат поместени на всеки уебсайт, включват текущия курс купува/продава, както и най-високата и най-ниската стойност за деня плюс графика. Системата позволява на уеб-разработчиците сами да избират кои валутни двойки да се визуализират, предпочитаният от тях език на менюто и най-подходящата за тях цветова схема, без никакви усложнения и разход на време.

Другите безплатни ресурси, включващи лихвени проценти, индекси и фючърси, които „Делтасток“ скоро ще предложи на потребителите, също могат да бъдат променяни според желанията и нуждите на сайтовете. Те предоставят информация съответно за лихвените проценти на 23 страни, котировките на основни икономически индекси с най-висока, най-ниска стойност и графики, както и за цените на фючърсите на суровини и суров петрол.

Повече информация за безплатните уеб ресурси, предлагани от “Делтасток” АД, може да получите на: http://www.deltastock.com/bulgaria/resources/free_forex_quotes.asp

# # #

Основни факти за „Делтасток“ АД:
„Делтасток“ АД е глобален инвестиционен посредник. Компанията оперира на пазара от 1998 г. и предлага на своите клиенти широка гама професионални инвестиционни продукти и услуги. Тя е регулирана от Комисията за финансов надзор (КФН) и извършва дейност в страните от Европейското икономическо пространство (ЕИП) по линия на свободно предоставяне на услуги съгласно Директивата за пазарите на финансови инструменти.

“Делтасток” АД предлага на своите клиенти възможности за търговия с валута, благородни метали, над 1000 ДЗР върху акции, индекси, борсово търгувани фондове (ETF), фючърси на суров петрол, суровини и др. Минималната сума за отваряне на сметка е 200 BGN, 100 USD, EUR, GBP, CHF или 15 000 JPY. Платформата Delta Trading™ съчетава възможностите за търговия с фиксирани и променливи спредове в модула за търговия Level2 при спред от 0.1 пипс. Интеграцията на Delta Trading™ с Meta Trader 4 от друга страна позволява на търгуващите да използват своите експерти за автоматизирана търговия (Expert Advisors).

„Делтасток“ АД има офиси в Лондон, Мадрид, Букурещ и София. Компанията оперира на международно ниво и има клиенти от над 60 страни. Обслужването на клиентите се извършва на осем езика – български, английски, френски, испански, румънски, руски, китайски и японски.

За повече информация относно „Делтасток“ АД моля посетете нашия сайт www.deltastcok.bg

За контакти:

“Делтасток” АД
Име: Диана Данева
Email address: daneva@deltastock.bg
Тел. за контакт: + 359 2 811 50 50

Оригинална публикация

 

Leave a Reply