“Комисията Павлов” разследва с хумор

в. Стандарт, Weekend | Иваничка ТОДОРОВА | 29.10.2011

!no frame media стартират новото си предаване на 3 ноември по TV7 След като създадоха и утвърдиха едно различно публицистично предаване като "Факторът Кошлуков", !no frame media са готови с поредния си "нетрадиционен" проект. Шоуто, което стартира на 3 ноември по TV7, ще се казва "Комисията Павлов" и както самото му име подсказва, негов водещ ще е един от любимците на зрителите с остър език и безупречен хумор Митко Павлов. Може би вече сте забелязали авторекламата на предаването, а ето и подробностите – шоуто ще е 30 минути и ще се излъчва всеки вторник и четвъртък от 22,15 часа, непосредствено след късната емисия "Новини". Целта на предаването е да погледне на новините от седмицата от различен ъгъл и с хумор да коментира наболели теми. Митко Павлов с помощта на продуцента Емил Кошлуков ще изправи на нокти гостите на живо с провокативни интервюта и революционно различни репортажи по актуални горещи теми. Това, което никога няма да липсва във вечерния ред на "Комисията", са собствена позиция и мнение по важни въпроси за цялото общество, поднесени с вкус и обилно залети с неподправения хумор на водещия, обещават създателите на предаването. С "Комисията Павлов" TV7 продължава успешната си съвместна работа с продуцентската къща !no frame media, която реализира в ефира на телевизията качествени и рейтингови предавания като "Факторът Кошлуков", "Баркод", "Споделено с Камелия", "Какво ви забърка Лео" и предстоящото риалити "Милионер търси съпруга", в което главен герой ще е Христо Сираков. Митко Павлов пък е един от най-опитните млади водещи у нас. Името му вдигна рейтинга на различни формати като "Форт Бояр", "Това го знае всяко хлапе" и дори сутрешния блок на bTV. Ето както разкри водещият пред "Стандарт".

Водещият: Бих попитал Бойко Борисов “Как е?"

- Здравей, Митко. Какво ще кажеш за новото си начинание?

- Предаването ще се казва "Комисията Павлов". Разбира се, ще бъде нещо много весело. Ще правим сатиричен обзор на новините, като ще имам и по един гост – обществено значима личност или политик. Но към него ще се подхожда нестандартно. Ще му задавам провокативни въпроси.

- Ще оставиш ли интернет радиото, което водиш всяка сутрин?

- Няма, поне на този етап, да спра да се занимавам с това. То ми е голямата краста в момента, защото там човек може да си подбира аудиторията. Няма слушател, попаднал случайно.

- Водил си риалитита, състезания, сериозна публицистика. Сега пак се връщаш към телевизията. Защо?

- Нормално е да съм водил и да правя различни неща, защото съм професионален водещ. Преди няколко месеца Вили Сечкова и Емил Кошлуков от !no frame media ми се обадиха и ми предложиха да работим заедно. Искаха да направим нещо, което да ми пасва на мен, и заедно седнахме и измислихме предаването.

- Ти си веселяк. Ще ти е удобно ли в обувките на водещ, който трябва да интервюира Бойко Борисов например?

- Разбира се, че ще ми е удобно и пред Бойко Борисов, и пред Симеон Дянков, защото няма да ги питам какви проекти развиват, а нещо от сорта на "Как е?".

- Ще видим ли Митко Павлов, който познавахме досега?

- Зрителите могат да са сигурни, че ще ме видят такъв, какъвто са свикнали да ме гледат. Няма да има промяна в поведението и в характера ми на водещ.

Стр. 22 

Leave a Reply