“Пентхаус” свири сбор на всенародния сексапил

в. Труд | Стефан МИЛАНОВ | 2010-03-02 

Със стратегическата си дата – в нощта на 28 февруари срещу 1 март, партито по повод първия брой на българския “Пентхаус" спокойно може да претендира за събитие на двумесечието. Никъде другаде няма да видите от вратата френско шампанско и български красавици по бельо (не проверихме от коя държава е то) да посрещат такава гама от ВИП гости.
300-ина души напълниха столичния клуб “Маскара", за да изплакнат очи пред еротичните танци и тела с най-марковите възможни питиета и да честитят дебюта. На малка сцена не точно облечени девойки не спряха да изпълняват споменатите хореографски хрумки стилно и без прекалености. Цялата армия репортери и телевизии също понапълни тефтерчетата и касетите на камерите с нови клюкини.
Още след входа колосът Любо Ганев посрещна с мечешка прегръдка бизнесмена Красимир Георгиев. “Много мислих дали да дойда, но в крайна сметка защо да се крия – абсолютно нищо не ме притеснява", каза в отлично настроение собственикът на най-известния телефонен указател у нас. Красьо обеща, че ще говори повече, когато му приключат и текущите в момента данъчни ревизии във фирмите. “Като гледам обаче, и там всичко ще е окей." После направо се плесна по челото, като го питахме за 2-3 девойки, които обикалят по вестниците и разказват, че са му бивши гаджета. “Не ги и познавам – не знам как да нарека такива жени…" През една маса евродепутатът Слави Бинев седеше кротко с питие, а пред “Труд" довери, че е намерил време да си дойде от Брюксел освен заради “Пентхаус" и заради предстоящите третомартенски празници.
Ивайла Бакалова пораздвижи клюкарите, като пристигна едновременно с Емил Кошлуков и Христо “Стоте манекенки" Сираков. Като по-наблюдателни обаче отчетохме, че после си тръгна само с руса приятелка. Всички естествено бяха посрещани на входа лично от издателя и главен редактор Радослав Тошев, подпомаган от най-малкия си брат Васил. Сред изискания свят бе забелязан и третият им брат Ангел. “Надявам се освен превъзбудени от сцените, които ще видите вътре, и да четете. Защото това е и списание за четене", каза в кратката си реч Радослав Тошев. После благодари освен на доброжелателите и на тези, които го убеждавали, че проектът няма да се получи, защото именно те го карали “да се чувства жив".
Партито продължи до малките часове, а изреждането на безбройните знайни и не чак толкова випове е просто безсмислено. Ей, да не забравим – дори бившият ЦСКА бос Александър Томов свали временно угрижената си физиономия. Добавете 2-3 автобуса моделки, Димитър Рачков и безгрижните като чучулиги тризначки от “Биг брадър" и ще добиете… съвсем бегла представа за събитието.

Стр. 24

Leave a Reply