“PR Guru” ли?

www.webandevents.com I 22.02.2012 

Какво е гуру? А по- сложният въпрос не е ли: “Какво е PR?”

Забавно е как в съвременния свят термините се изкривяват. Думата, някога използвана, за да опише древни мъдреци, днес все по-често се използва за млади и енергични хора, които много рано са открили пътя си към успеха.
Когато решихме, че ще направим семинар с PR насоченост потърсихме най-точното име, което да описва нашата идея. Искахме да поканим професионалистите в областта, които да споделят експертните си знания. Метафората “Гуру” описва този наш стремеж най-кратко и ясно.
По време на  първото издание на семинар “PR Guru”  ще се опитаме да създадем една естествена и приятна обстановка за общуване и научаване на новостите в професията. Подбрали сме програма, в която намират място теми,  подходящи както за навлизащи в областта млади хора, така и за по-опитни професионалисти.
Теми като:
  • “Brand experience – Създаване на ангажираност чрез интегриран подход”
  • “За съвестта, етиката и ПР – Къде е тънката граница?”
  • “Силата да вълнуваш, умението да приобщаваш!”
  • “Успешните комуникации започват отвътре”
  • Дискусия – “Смяна на средата: онлайн предизвикателствата пред ПР специалистите “
- показват различните страни на ПР-а и разнообразните посоки, в които може да се движи – както навън, така и навътре в една организация. Ако вече сте обрекли сърцето си на ПР-а, подобно на любим човек, бихте посветили времето си да го опознаете напълно с всичките пластове на характера му. Защото макар и да сме ежедневно в Интернет, да се интересува ме от последните тенденции в ПР областта – нищо прочетено не може да ни предостави това, което ни дава живия контакт.
 
„Това, което чуя – забравям.
Това, което видя – запомням.
Това, което правя – разбирам.“

Конфуций
 

Leave a Reply