„БАЛЕРИНА“ – ПРЕМИЕРА ПО Diva Universal

Chello Central Europe I Юлия Трайкова I 12.02.2013

ВИЖТЕ ИСТОРИЯТА НА ЕДНА БИВША БАЛЕРИНА И ВАРИЕТЕТНА АКТРИСА ОТ ЛАС ВЕГАС, КОЯТО РИСКУВА ВСИЧКО, ЗА ДА СЛОЖИ НОВО НАЧАЛО В ЖИВОТА СИ!

Премиера на „Балерина“ в сряда, 6 март, в 21:00 часа, само по Diva Universal

„Балерина“ – нов филм, създаден от продуцента на „Момичетата Гилмор“, който ще бъде показан за първи път на 6 март, в 21:00 часа само по Diva Universal.
Вижте историята на една бивша балерина и впоследствие – вариететна актриса в Лас Вегас, която рискува да сключи брак и да сложи ново начало в живота си като учителка по балет в малкото градче Парадайс.

Мичъл Симс (Сътън Фостър) има обещаваща кариера на професионална изпълнителка на класически танци, но е привлечена от светлините на Лас Вегас. Сега, с безперспективната си работа, прехвърлила 30-те, когато възбудата на Син Сити вече не я привлича, вниманието й се насочва към упорития й ухажор Хъбъл Флауърс. С обещанията си за хубав живот в родното му крайбрежно градче Парадайс, Калифорния, Хъбъл убеждава Мичъл да се омъжи за него и да се премести да живее там. След пристигането си в Парадайс Мичъл установява, че Хъбъл е забравил да й каже, че живее с майка си – твърдоглавата и властна Фани Флауърс (Кели Бишоп, “Момичетата Гилмор”), която не е очарована от това, че Хъбъл се е оженил за непозната.

Самата тя бивша танцьорка, Фани ръководи местно студио за танци, в което Мичъл се включва, като се сприятелява с някои от учениците на Фани: сладката “Бу” (Кейтлин Дженкинс), която би дала всичко, за да стане балерина, но е принудена да се бори с фигурата си; бунтарката Саша (Джулия Голдани Телес), която притежава физиката на изпълнителка на класически танци и талант, но подтисната от семейните проблеми в дома си, няма сърце за танци; стройната Джини (Бейли Бънтън), която още не се чувства удобно в кожата си; и жизнерадостната Мелани (Ема Дюмон), която е готова да посрещне всички превратности на живота. Зараждащото се приятелство на Мичъл с тези момичета й помага да се приспособи към живота в малкото градче и нелеката си роля на нова снаха.

Изпълнителен продуцент на “Bunheads” е Ейми Шърман-Паладино.

Не забравяйте: Премиерата на „Балерина“ за България е в сряда, 6 март, в 21:00 часа, само по DIVA UNIVERSAL! 

Leave a Reply