„Club News” е новото предизвикателство по Нова телевизия – събота от 9.30

PRESS.dir.bg I 2009-11-08

Новото телевизионно предаване предлага 30 минути светски, модни и лайфстайл новини точно преди „Станция Нова” в събота и всеки ден 3-минутни репортажи в „На Кафе”.

Club NewsВ американския шоубизнес се твърди, че няма лоша реклама, стига да не ти сбъркат името. Е, ТВ продуцентите обещават, че новото предаване „Club News” няма да позволи нито една грешка.

А, дали това е реклама – ще прецените сами – всяка събота 30 минути светски, моднии лайфстайл новини точно преди „Станция Нова” и всеки ден 3 минутни репортажи в „На Кафе”.

Звезди, блясък и цялата истина за българския шоубизнес – ще разберете като си включите телевизорите тази събота на 14 ноември за да се убедите, че скъпите подаръци се преподнасят в малки кутийки.

В новия и непознат за българския ефир информационен формат екипът ще отговаря динамично и с намигване на въпросите кои са най-богатите, най-красивите, най-големите, най-скритите, най-модерните, най-скандалните, най-известните и какво е общото между тях.

Акцент ще бъде поставен на рубриките „Club Lux” и „Arbiter”. Съдържанието на първата ще откриете в „случайната правописна грешка” в заглавието, а във втората рубрика колеги журналисти и модни експерти ще дадат своите гледни точки по темите като „модерни и жертви на модата” , „бедни или богати”, „истински или фалшиви” и вобще всички плюсове и минуси на живота под прожекторите на славата.

За да разберете кой е най-новият, най-малкият и най-бляскав телевизионен трансфер за този сезон – гледайте „Club News” – събота от 9.30 по Нова Телевизия.

Leave a Reply