„ХРАНА ОТ КЛАСА“ – тя се грижи за вас, а вие се забавлявате!

www.hranaotklasa.bg I 14.02.2012

Иновативният бранд "ХРАНА ОТ КЛАСА" се грижи за потребителите

Иновативният бранд "ХРАНА ОТ КЛАСА", който бе разработван в продължение на няколко месеца, стартира официално от днес.Към концепцията на марката е планирано предлагането на качествени продукти,за които се гарантира, че са надеждни, отбрани и безопасни за потребителите.

„ХРАНА ОТ КЛАСА” е замислена като платформа на която хората да вярват! Нейните продукти няма да се сливат с другите по вкус, качество и визия. Кои са те – скоро предстои да бъдат показани в сайта на марката- http://hranaotklasa.bg/

Основните признаци, по които се оценяват и подбират производителите, са свързани с безопасност при производството, качество на продуктите, удовлетвореност на клиентите, пълни лабораторни изследвания и още над 250 критерия за изпълнение.

„ХРАНА ОТ КЛАСА” ще се грижи за здравето на храната, а вие се погрижете за себе си! Ние не сме производители, а хора, обединени от идеята за здрава храна. Специалисти сме в проверката на продукти "ХРАНА ОТ КЛАСА", които са разработени по специални рецептури, базирани на строги критерии за контрол и качество.
Какво точно проверяваме, ако сте любопитни можете да научите повече в нашия сайт -http://hranaotklasa.bg/Kakvo-proveryavate/4/supages/.

"ХРАНА ОТ КЛАСА" ще бъде с вас по всяко време – на масата, пред комютъра, в магазина. Подготвили сме за вас интерактивни начини за непрекъсната комуникация относно вашите впечатления, нужди, интереси, очаквания, въпроси, дори и оплаквания.

"ХРАНА ОТ КЛАСА" е социална и можете да се свързвате с нея през Facebook и Twitter, за да ви споделя всеки ден всичко ново, подготвено специално за вас! И не само там – в блога – http://hranaotklasa.bg/blog/ и бюлетина ще откривате всеки път по нещо по-интересно и полезно от „кухнята“ на „ХРАНА ОТ КЛАСА“. 

Leave a Reply