„Мениджър Нюз” прави фотоконкурс

МЕНИДЖЪР.NEWS I 16.12.2010

Празникът става още по-хубав, когато е споделен! Нашият екип е убеден в това и затова решихме да организираме една специална изненада за всички наши приятели и читатели.

От днес стартираме фотоконкурс „Коледен парти кадър“, в който могат да участват всички, с регистрация във Фейсбук. Както е редно, ще има и награди, но преди да стигнем до тях, още малко подробности за участието в надпреварата.

За да се включите в конкурса „Коледен парти кадър” трябва да изпратите авторска снимка, запечатала най-емоционалният, най-вълнуващият момент от коледното парти на вашата фирма, предприятие, компания на e-mail: konkurs@manager.bg. в периода 16 декември, 2010 г. – 9 януари, 2011 г. Както вече споменахме, трябва да имате и регистрация във Фейсбук.

Всеки участник има право да се включи само с една снимка. В конкурса няма да се допускат снимки с нецензурно или неприлично съдържание, поради което редакцията си запазва правото на селекция на изпратените кадри. Нужно е и да имате съгласието на заснетите лица кадърът с тяхното изображение да бъде публикуван.

Имейлът с кадъра трябва да е придружен от кратко описание кога и къде е направена снимката, както и името на фирмата, предприятието, компанията, организатор на коледното празненство.

Нашият екип ще прегледа и ще публикува снимките в специално създаден албум „Фотоконкурс: Коледен парти кадър“ във „Фейсбук” страницата на „Мениджър” на 10 януари 2011 г.

Победителите ще бъде определени по най-справедливия начин – чрез гласуване от страна на читателите в специално учредената секция на конкурса. А самото гласуване ще върви във Фейсбук, за което, логично е необходимо да имате регистрация. Оттам-нататък е лесно – можете да дадете своя глас за снимката, която най-много ви е грабнала чрез бутона „Харесвам/Like”. Гласуването ще започне на 10 януари, 2011 г. и ще приключи на 16 януари, 2011 г., в 23:59 ч.

Победителите ще бъдат обявени на 17 януари.

За най-добрите попадения сме предвидили две Първи награди:

Почивка за двама в хотел „ Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт – Банско (http://www.banskohotelpremier.com). Пакетът включва 2 нощувки с включени 2 закуски за двама.

Кафемашина NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® – „кръглото” бижу в дизайнерската колекция на NESCAFÉ® DOLCE GUSTO®

Както и

Втора награда за автора на снимката, класирана на второ място според събраните гласове, който ще спечели шестмесечен абонамент за списание „Мениджър“.

А също и

Трета награда за автора на снимката, поставена на трето място. Той ще получи пакет книги от поредицата „14 урока“ на сп. „Мениджър“.

Участвайте, за да спечелите – най-вече много настроение!

Оригинална публикация

Leave a Reply