„Старите медии в нови измерения” е тема на срещата на журналисти с Анди Грийн

PRkernel I 20.06.2010 

На 22 юни т.г. Анди Грийн – международен експерт по креативен ПР и маркетинг, ще участва в среща с български журналисти и редактори. Темата на срещата е „Старите медии в нови измерения: креативността има значение” и ще засегне въпроси, свързани с промените, наложени от технологичните изменения през последните години. Във фокуса на срещата ще бъдат начините и възможностите за адаптиране на т.нар. „традиционни медии” към новата информационна среда.

Специалният гост-лектор Анди Грийн ще посвети част от първия ден на форума за срещи и с български ученици. Той ще изнесе кратки лекции пред възпитаници на две езикови гимназии – Първа английска езикова гимназия и Първа частна английска гимназия „Уилям Шекспир”. Срещата ще бъде подчинена на темата „От креативност към атрактивност: Как да използваме силата на креативността?”.

Анди Грийн ще пристигне в България на 21 юни. По време на участието в Дни на креативността той ще използва „Най-малкия пресофис” за своите медийни срещи и интервюта. Журналисти, които искат да се срещнат с Анди Грийн в малкия пресцентър, могат да направят това утре, след 14 часа.

Уникалният подвижен пресцентър ще бъде поместен в малкия модел автомобил „Spark” на Шевролет. Въпреки малкото пространство, пресцентърът е оборудван с необходимата техника, за да осигури на журналистите видео, аудио и снимков материал от срещата им с Анди Грийн.
Анди Грийн ще бъде в България във връзка с Дни на креативността 2010 – събитие, чиято основна цел е развитието на иновативното и нестандартно мислене, което помага във всяка сфера на нашия живот. Събитието ще се проведе за първи път у нас от 22 до 24 юни т.г. Организатор е Apeiron Academy.

Оригинална публикация

Leave a Reply