Dj Deekline застава срещу Ed Solo в спор за любимец на софийската публика на 1 октомври

Дуелът ще се води от MC Darrison на живо в клуб Mixtape 5 на 01.10.2011

Dj Deekline срещу Ed Solo в спор за любимец на софийската публика!

Дуелът ще се води от MC Darrison на живо в клуб Mixtape 5 на 01.10.2011

LG пренася CINEMA 3D емоциите на изложението IFA с ново поколение 3D продукти за домашно забавление

София, 07.09.11 г. – LG Electronics представя най-амбициозния си проект за цялостно 3D решение на тазгодишното изложение IFA в Берлин, където компанията показва CINEMA 3D смарт телевизори и монитори, 3D озвучителни системи за домашно кино и 3D проектори, които комбинират изключително качествена 3D картина и набор от функции на своите смарт телевизори. Допълнително удобство за клиентите представлява възможността всички продукти на LG, част от цялостното 3D решение за домашно забавление, да бъдат използвани с един-единствен вид очила.

Стабилен ръст на потребителския разход през второто тримесечие в повечето страни от ЕС

София, 07.09.2011 година – Потребителският разход през второто тримесечие на 2011 година нараства с 2,5% спрямо същия период на миналата година, което надгражда ръста от 2,5%, отчетени през първото тримесечие на годината. През първото полугодие на годината наблюдавахме най-големия ръст на потребителския разход за последните пет години, но последните събития в ЕС може да са сигнал за по-мрачни перспективи за остатъка от годината.

Над 45 деца рисуваха в центъра на София на първия детски арт пленер „София, събуди се”

От 04.09.2011г. стартира проекта „София, събуди се”, организиран от художника Валентин Русинов, скулпторката Людмила Колева и Светлана Петрова. Събитието уважи кандидатът за кмет от Гражданско управление "За София" Георги Чернев със съпругата си и двамата си сина. Отличени бяха над 20 от най-добрите рисунки и малките им автори получиха специални грамоти.

Партийните PR-и в регистър

в. Стандарт | Катерина ИВАНОВА | 07.09.2011 

Всички рекламни и социологически агенции, както и агенциите за връзки с обществеността, с които работят кандидатите за местните и президентските избори, ще бъдат вкарани в регистъра на Сметната палата. Задължение за подробно подаване на тези данни до 15 септември имат всички партии, коалиции и инициативни комитети. Очаква се публичният регистър на Сметната палата да заработи с началото на предизборните кампании. В него подробно ще е описан всеки един кандидат, както и имената на дарителите за кампанията му. Отделно всяко дарение ще бъде обяснено в какъв размер е и за какво е отпуснато. Така ще се знае кои кандидати дават най-много средства за кебапчета, концерти и пр.
Отделно подробно описани ще бъдат и предоставените за безвъзмездно ползване вещи и услуги. По този начин ще може да се проследи кой обгрижва кандидатите с коли и луксозни придобивки. Декларации за произхода на даренията ще се подават към Сметната палата, когато надвишават 1000 лв.

Стр. 4

Квалификационна програма CIPR Diploma in PR, с акредитирани гост-лектори на CIPR от Великобритания

От януари 2011 г. стартира новият курс в България на британската квалификационна програма за PR специалисти с по-висока квалификация – CIPR Diploma in PR. Регистрацията за участие е отворена до края на декември 2010 г. в Apeiron Academy – акредитиран квалификационен център на Британския институт за PR (CIPR, UK).

CIPR Diploma in PR е най-високата следдипломна квалификация на Британския институт за PR (Chartered Institute of Public Relations, UK) и отговаря на Level A7 (Master Level) от британската Национална квалификационна рамка (NQF, UK). Програмата е подходяща за професионалисти с познания и опит в сферата на пъблик рилейшънс. Успешно завършилите студенти на CIPR придобиват международно и професионално разпознат сертификат за професионална компетентност.

Основните теми, които покрива курса, са:

 - PR като управленска функция
 - PR планиране
 - Водещи теоретични направления в науката за PR
 - Управление на репутацията
 - Корпоративна социална отговорност
 - Взимане на решения и управление на кризи

Продължителността на курса е 12 месеца, като включва общо 48 лекционни часа. Лекциите се водят от акредитирани гост-лектори на CIPR от Великобритания. CIPR издава и документите за постигнатото ниво на професионална компетентност – Certificate или Diploma.

Apeiron Academy, Aкредитираният център на CIPR, управлява организацията и реализирането на програмите на CIPR в България като следва и прилага всички изисквания, критерии за качество и стандарт на обученията на Института, включително осигурява и кконсултация при избор на подходяща професионална квалификация. Атестационната комисия на CIPR контролира работата на Акредитирания център по управлението на квалификационните програми.

Кандидатите за CIPR Diploma in PR трябва да покриват някои основни изисквания, свързани с познания и практически опит в сферата на комуникациите. Пълната информация за квалификационната програма, включително критерии и начин за кандидатстване, могат да бъдат открити на сайта на Apeiron Academy http://apeironacademy.com/cipr/diploma.html .

За допълнителна информация и регистрация, можете да се свържете с екипа на Apeiron Academy.

Т + 3592/ 8117855
Е apeiron@apeironcommunication.com
W http://apeironacademy.com/index.html

Допълнителна информация: http://www.eventbox.bg/events/1177