Джузепе дел Филипо от UBS ще представи европейските практики в частното банкиране по време на Бизнес форум MySuccess.bg in Finance на 28 септември 2011 г.

Водещата глобална изследователска компания Synovate ще презентира за първи път резултатите от своето проучване Bank Booster за удоволетвореността на клиентите от банковите услуги през първите шест месеца на 2011 година

Джузепе дел Филипо от UBS ще представи европейските практики в частното банкиране по време на Бизнес форум MySuccess.bg in Finance на 28 септември 2011 г.

Комуникационна агенция PRoWay I 8.09.2011

Водещата глобална изследователска компания Synovate ще презентира за първи път резултатите от своето проучване Bank Booster за удоволетвореността на клиентите от банковите услуги през първите шест месеца на 2011 година

8.09.2011 г., София. Изискванията на клиентите на корпоративното и частно банкиране в България ще бъдат във фокуса на първия практически финансов форум MySuccess.bg in Finance, който се организира от списание ENTERPRISE на 28 септември в Кемпински Хотел Зографски в София.

Джузепе дел Филипо, изпълнителен директор за Югоизточна Европа на една от водещите международни финансови институции – UBS, ще сподели с участниците във Форума възможностите и перспективите на успешните банкови практики при работа с частни клиенти.

За първи път пред българска публика ще бъдат оповестени резултатите от проучването Bank Booster на Synovate България за нагласите на клиентите към банките в България, банковите услуги и продукти. Изследването е проведено от януари до юни 2011 г. и изследва мнението на 1000 човека на възраст 15-69 г. от цялата страна за познаваемостта на финансовите институции, ползваемостта на техните продукти, клиентските предпочитания и лоялност и други. Изследването на Synovate ще покаже и какви са нагласите и очакванията на банковите клиенти за последващия период от 12 месеца, след като те са анкетирани.

Участници в MySuccess.bg in Finance са водещи банкери, мениджъри и предприемачи в търсене на успешните бизнес практики в частното и корпоративно баркиране. Презентациите по време на събитието ще очертаят и тенденциите във финансовия сектор на България, Европа и света.

Участниците във Форума ще се запознаят лично с мнението на Левон Хампарцумян, Главен Изпълнителен директор на УниКредит Булбанк, Виолина Маринова, Главен Изпълнителен директор на Банка ДСК, Стоян Боев, Управител на ICB-Интерконсулт България, Любомир Цеков, Изпълнителен директор, Борика-Банксервиз АД, д-р Явор Янкулов, Бизнес консултант, Жанет Найденова, Guerilla Marketing Coach, JNN Consult, и др. Поканени да споделят своя успешен опит са и представители на Citi Bank, BNP Paribas и Schollerbank.

По време на MySuccess.bg Networking Cafe в края на Форума, участниците ще обсъдят в неформална обстановка възможностите за партньорства.

По време на MySuccess.bg in Finance ще бъде обявено и създаването на MySuccess.bg Business Club, който ще популяризира идеите и опита на успешните български мениджъри.

MySuccess.bg in Finance се организира с подкрепата на Интерконсулт България и Борика-Банксервиз.

Медийно партньори на събитието са: Jobs.bg, Human Capital, Lex.bg, Dariknews.bg, Телевизия ЕВРОПА, Вестник „Класа“, Списание BUSINESSWEEK, EventBox.bg, Profit.bg, Expert.bg, MoitePari.bg, iNews.bg, BizNews.bg, NewBusiness.bg и др.

Finance.MySuccess.bg

За Бизнес форумите MySuccess.bg

MySuccess.bg са бизнес събития, насочени към споделянето на успешен опит и практики в бизнеса от български мениджъри и чужди експерти. От април 2010 г. досега са проведени над 10 национални и регионални форума в различни сектори на българската икономика. До края на 2011 година предстоят MySuccess.bg in CRM-BI (Системи за управление на взаимоотношенията с клиентите и Business Intelligence) на 20 октомври и MySuccess.bg in Food&Beverages (Храни и Напитки) на 29 ноември.

MySuccess.bg

За инфомация и регистрация:

Надя Гогова

Списание "Enterprise"
тел. 02/983 5889
моб. +359 894 426 239
E-mail: nadya@enterprise.bg
web: www.enterprise.bg

За медийни запитвания:

Стоян А. Стоянов
Partner&PR Manager

PRoWay Communications Agency
Моб. тел.: + 359 (879) 646 648
+ 359 (888) 889 811
E-mail: stoyanov@proway.bg

Джузепе дел Филипо от UBS ще представи европейските практики в частното банкиране по време на Бизнес форум MySuccess.bg in Finance на 28 септември 2011 г.

Водещата глобална изследователска компания Synovate ще презентира за първи път резултатите от своето проучване Bank Booster за удоволетвореността на клиентите от банковите услуги през първите шест месеца на 2011 година

Рока България и международна фондация We Are Water с участие на 6-ти Европейски екологичен фестивал „Зелена вълна – 21 век”, в Кърджали, от 16 до 18 септември

Програмата на фестивала включва прожекции на 74 продукции от 20 държави, кръгла маса на тема „Урбанизация и промишлено замърсяване: екологични решения и нови технологии”, засаждане на дървета във фестивалния парк „Зелена Европа” и редица изложби, насочени към повишаване на екологичната култура.

10 години TATTOO FEST!!!

Мiss Tattoo, шоу смразяващо кръвта, конкурси, яка музика и много награди, очакват посетителите на 10-тия юбилеен TATTOO FEST на 8ми октомври. Денят, в който 10-тки тату машинки от България и чужбина ще озвучат Party Center 4KM!

Контекстната реклама достига до все повече онлайн потребители

Мрежата за контекстна реклама в интернет ЕТАРГЕТ увеличи медийното пространство, в което се изобразяват нейните реклами. През последните месеци партньори на платформата станаха още няколко от водещите интернет сайтове у нас.

Квалификационна програма CIPR Diploma in PR, с акредитирани гост-лектори на CIPR от Великобритания

От януари 2011 г. стартира новият курс в България на британската квалификационна програма за PR специалисти с по-висока квалификация – CIPR Diploma in PR. Регистрацията за участие е отворена до края на декември 2010 г. в Apeiron Academy – акредитиран квалификационен център на Британския институт за PR (CIPR, UK).

CIPR Diploma in PR е най-високата следдипломна квалификация на Британския институт за PR (Chartered Institute of Public Relations, UK) и отговаря на Level A7 (Master Level) от британската Национална квалификационна рамка (NQF, UK). Програмата е подходяща за професионалисти с познания и опит в сферата на пъблик рилейшънс. Успешно завършилите студенти на CIPR придобиват международно и професионално разпознат сертификат за професионална компетентност.

Основните теми, които покрива курса, са:

 - PR като управленска функция
 - PR планиране
 - Водещи теоретични направления в науката за PR
 - Управление на репутацията
 - Корпоративна социална отговорност
 - Взимане на решения и управление на кризи

Продължителността на курса е 12 месеца, като включва общо 48 лекционни часа. Лекциите се водят от акредитирани гост-лектори на CIPR от Великобритания. CIPR издава и документите за постигнатото ниво на професионална компетентност – Certificate или Diploma.

Apeiron Academy, Aкредитираният център на CIPR, управлява организацията и реализирането на програмите на CIPR в България като следва и прилага всички изисквания, критерии за качество и стандарт на обученията на Института, включително осигурява и кконсултация при избор на подходяща професионална квалификация. Атестационната комисия на CIPR контролира работата на Акредитирания център по управлението на квалификационните програми.

Кандидатите за CIPR Diploma in PR трябва да покриват някои основни изисквания, свързани с познания и практически опит в сферата на комуникациите. Пълната информация за квалификационната програма, включително критерии и начин за кандидатстване, могат да бъдат открити на сайта на Apeiron Academy http://apeironacademy.com/cipr/diploma.html .

За допълнителна информация и регистрация, можете да се свържете с екипа на Apeiron Academy.

Т + 3592/ 8117855
Е apeiron@apeironcommunication.com
W http://apeironacademy.com/index.html

Допълнителна информация: http://www.eventbox.bg/events/1177