Световен търговски център ИНТЕРПРЕД София се включи в инициативата PARK(ing) Day

Комуникационна агенция PRoWay I 17.09.2011

ИНТЕРПРЕД PARK(ing) Day предложи зелено и уютно място на открито на своите гости и наематели на 16 септември, като част от усилията на компанията, насочени към превръщането на София в зелено и чисто място за успешен бизнес.

17.09.2011 г., София. Световен търговски център ИНТЕРПРЕД София се включи в световната инициатива PARK(ing) Day като превърна едно от паркоместата пред входа си в „зелен“ оазис за почивка и отмора на открито. През целия ден гостите на ИНТЕРПРЕД-СТЦ София и служителите на компаниите, които работят в него, имаха възможността да се потопят сред цветната и спокойна атмосфера на преобразеното „Паркомясто“, както и да проведат своите бизнес срещи там.

PARK(ing) Day се организира в София от фондация „Credo Bonum”, с подкрепата на Столична община. Общо в 180 града по цял свят граждани, артисти, общественици, организации и частният бизнес си партнират в еднодневно преобразяване на определените места за паркиране във временни публични пространства и паркове. За първи път PARK(ing) Day се е провел през 2005 година в Сан Франциско, САЩ.

Участието на ИНТЕРПРЕД-СТЦ София в PARK(ing) Day е само една от инициативите на компанията за опазване и развитие на градската среда и предлагане на по-добри възможности за бизнес в София. Компанията полага последователни и целенасочени усилия за още по-ефективното използване на енергия, средства за поддръжка и офис консумативи за своята дейност. „Зелените“ инициативи на компанията се подкрепят активно от нейните партньори и наематели.

Компанията успешно работи за стимулиране на използването на екологичен и щадящ природата транспорт. Удобната близост на градското метро позволява на служителите в ИНТЕРПРЕД-СТЦ София да оставят своите автомобили на неговите паркинги през целия ден и да се придвижват комфортно и бързо с обществения транспорт. На разположение на гостите и наемателите са общо 410 паркоместа, като 240 от тях са на закрито. От началото на 2010 г. дружеството пусна в експлоатация и закупеният паркинг до Метростанция №10.

ИНТЕРПРЕД-СТЦ София е активен партньор и на кампанията на ТОНЕР ДЕПО за разделно събиране на отработени тонер касети, с цел рециклиране. Получените средства се даряват за благотворителна кауза.

За ИНТЕРПРЕД-СТЦ София

ИНТЕРПРЕД-СТЦ София е акционерно дружество, предлагащо бизнес услуги и опериращо със собствено недвижимо имущество. Компанията отдава под наем офиси, конферентни зали, паркинги, организира бизнес срещи и търговски мисии. ИНТЕРПРЕД-СТЦ София предоставя всички модерни услуги за съвременния бизнес на високо световно ниво, съгласно приетите стандарти на Асоциацията на Световните Търговски Центрове, както и в съответствие с изискванията на местни браншови организации, на които е член.

Сградата на "ИНТЕРПРЕД – Световен Търговски Център София" АД е построена в началото на 80-те години от миналото столетие и e пример за съвременна архитектура в столицата.

Сградата е построена е върху 3 500 кв. м и има 34 000 кв. м разгъната площ, от която под наем се отдават около 12 750 кв. м. офиси. Сградата се състои от две тела от по 10 етажа всяко, с топла връзка между тях. ИНТЕРПРЕД-СТЦ София разполага с модерен конферентен център със 7 зали и отлични технически условия за провеждане на всякакъв тип събития. Приблизително 104 са компаниите, които имат представителни офиси в ИНТЕРПРЕД, като 80 % от тях са компании с над 10-годишно присъствие в сградата.

За допълнителна информация:

Стоян А. Стоянов
Partner&PR Manager

PRoWay Communications Agency

Моб. тел.: + 359 (879) 646 648
+ 359 (888) 889 811
E-mail: stoyanov@proway.bg 

Световен търговски център ИНТЕРПРЕД София се включи в инициативата PARK(ing) Day

ИНТЕРПРЕД PARK(ing) Day предложи зелено и уютно място на открито на своите гости и наематели на 16 септември, като част от усилията на компанията, насочени към превръщането на София в зелено и чисто място за успешен бизнес.

Квалификационна програма CIPR Diploma in PR, с акредитирани гост-лектори на CIPR от Великобритания

От януари 2011 г. стартира новият курс в България на британската квалификационна програма за PR специалисти с по-висока квалификация – CIPR Diploma in PR. Регистрацията за участие е отворена до края на декември 2010 г. в Apeiron Academy – акредитиран квалификационен център на Британския институт за PR (CIPR, UK).

CIPR Diploma in PR е най-високата следдипломна квалификация на Британския институт за PR (Chartered Institute of Public Relations, UK) и отговаря на Level A7 (Master Level) от британската Национална квалификационна рамка (NQF, UK). Програмата е подходяща за професионалисти с познания и опит в сферата на пъблик рилейшънс. Успешно завършилите студенти на CIPR придобиват международно и професионално разпознат сертификат за професионална компетентност.

Основните теми, които покрива курса, са:

 - PR като управленска функция
 - PR планиране
 - Водещи теоретични направления в науката за PR
 - Управление на репутацията
 - Корпоративна социална отговорност
 - Взимане на решения и управление на кризи

Продължителността на курса е 12 месеца, като включва общо 48 лекционни часа. Лекциите се водят от акредитирани гост-лектори на CIPR от Великобритания. CIPR издава и документите за постигнатото ниво на професионална компетентност – Certificate или Diploma.

Apeiron Academy, Aкредитираният център на CIPR, управлява организацията и реализирането на програмите на CIPR в България като следва и прилага всички изисквания, критерии за качество и стандарт на обученията на Института, включително осигурява и кконсултация при избор на подходяща професионална квалификация. Атестационната комисия на CIPR контролира работата на Акредитирания център по управлението на квалификационните програми.

Кандидатите за CIPR Diploma in PR трябва да покриват някои основни изисквания, свързани с познания и практически опит в сферата на комуникациите. Пълната информация за квалификационната програма, включително критерии и начин за кандидатстване, могат да бъдат открити на сайта на Apeiron Academy http://apeironacademy.com/cipr/diploma.html .

За допълнителна информация и регистрация, можете да се свържете с екипа на Apeiron Academy.

Т + 3592/ 8117855
Е apeiron@apeironcommunication.com
W http://apeironacademy.com/index.html

Допълнителна информация: http://www.eventbox.bg/events/1177