3 години гаранция на батерии PANASONIC

www.valbis.com I 30.07.2015г.

За първи път в България се обслужва международна гаранция за оловни акумулаторни батерии!
Вече и българския потребител има възможността да се възползва от международна гаранция за своята оловна акумулаторна батерия с марката PANASONIC.
Валбис Трейд ЕООД, като официален партньор и оторизиран сервиз на Panasonic Automotive & Industrial Systems Europe GmbH подписа договор за сервизно обслужване на всички оловни акумулаторни батерии PANASONIC на територията на България. Без значение страната и канала на придобиване, вие получавате стандартната 1 година производствена гаранция на всички Оловни акумулаторни батерии с марката PANASONIC и осигурена допълнителна гаранция от още 2 години за батерии закупени от официалния сервиз на PANASONIC за България – Валбис Трейд ЕООД.
Спазване на изключително  високо качество на всеки етап от производствения процес, Panasonic  има за цел да предостави пълно удовлетворение на клиентите. Високите R & D технологии, използвани в проектирането и производствата на батерии позволява увеличаването на  жизнения цикъл на продуктите. Батерии Panasonic са с експлоатационен живот по  EUROBAT от 6-9 години, 10-15 години и 15+ години. Тези батерии са използвани в системи за резервно захранване, съхраняване на енергията, непрекъсваеми токозахранващи устройства ( UPS ),пожароизвестителни и алармени системи, аварийно осветление, сигнализация и комуникация, телекомуникационни системи, системи с постоянен ток , системи за мониторинг и контрол, системи за контрол на процесите и достъпа и др. Акумулаторните батерии Panasonic отговарят на международните стандарти за качество и екологични стандарти, в съответствие с ISO9000 и ISO14000 и OHSAS18001. В допълнение корпусът на  VRLA батерии Panasonic е проектиран и отговаря на  Vd стандарт и UL стандарт.
Ако имате проблеми с вашите батерии Panasonic  , моля свържете се с Валбис Трейд ЕООД . Всички Panasonic батерии са гарантирани срещу дефекти в материалите и изработката.  За да се направи подробен технически анализ за точната причина батериите  ще бъдат подложени на няколко безплатни процедури на тестове. Така ще се установи   причината за повредата и съответно ще Ви бъде издаден констативен протокол придружен с подробен капацитивен тест. Ако се установи   отклонение от  техническите параметри,  дължащ  се на повреда в батерията, то ние   ще Ви ги заменим  (по преценка на Валбис Трейд ЕООД и Panasonic Automotive & Industrial Systems Europe GmbH ) .
Не се колебайте да се обадите на тел.: +359 2 971 55 90 и да заявете своя абсолютно безплатен тест на оловни акумулаторни батерии Panasonic за установяване на нейното моментно състояние.

Автор:
Валбис Трейд ЕООД

Leave a Reply