3CON е комуникационен партньор на медицинския форум „Digital Health and Medical Innovation Forum“

3CON I 1.02.2017

Форумът за иновации в здравния сектор „Digital Health and Medical Innovation Forum“ ще се проведе за втора година в София на 27-ми февруари в Конгресен център Глобус. Партньор на b2b Media в комуникацията на събитието е и Агенция за интегрирани маркетингови комуникации 3CON.

Форумът за иновации в здравния сектор „Digital Health and Medical Innovation Forum“ (http://bit.ly/2kTMZa9) ще се проведе за втора година в София на 27-ми февруари в Конгресен център Глобус (гр. София, пл. "Македония" 1, в сградата на КНСБ). Партньор на b2b Media (http://bit.ly/2kfq2iA) в комуникацията на събитието е и Агенция за интегрирани маркетингови комуникации 3CON (http://bit.ly/2gH3Yin).

„Digital Health and Medical Innovation Forum“ ще събере инвеститори, клиники, медицински заведения, държавни структури и технологични иноватори от медицинския сектор, за да обсъдят новите идеи и приложения и да доразвият своите визионерски проекти.

Екипът на b2b Media споделя за резултатите и наблюденията от първото издание от 2016 г., проведено с партньорството на Представителството на ЕК в България. ”Секторът се развива изключително бързо и буквално всеки ден ставаме свидетели на нови апликации и въвеждане на технологични идеи дори и тук в България. За една година наблюдаваме много нови и интересни проекти и решения в сферата на иновациите в сектора, свързан със здравеопазване и медицински услуги, както и много смели концепции и реализирани проекти от страна на start–up предприемачи. Очакваме компаниите с иновативни решения и се надяваме форумът да се превърне в платформа не само за обмен на идеи, но и да генерира нови такива, както и за продуктивни партньорства в сектора”, казва Надя Маринова, гл. редактор на b2b Media.

Форумът е за всички, интересуващи се от нови бизнес запознанства в медицинския сектор, които инициират динамични дискусии и поддържат медицинските иновации като приоритет в сектора на здравното обслужване и грижата за човека. Събитието ще бъде не само една интересна среща, но и платформа за предприемачи, иноватори и изследователи, които ще демонстрират своите разработки. Лидери и експерти от бранша ще се срещнат, за да обменят идеи и да разширят познанията си относно медицинския сектор и неговото бъдеще.

До 10 февруари всички, които проявяват интерес към събитието, могат да направят своята регистрация (http://bit.ly/2kpzLoS).

3CON е агенция за интегрирани маркетингови комуникации с повече от 15-години опит, спечелила доверието на компании от различни бизнес сектори. От началото на 2016г. агенцията обслужва първата в Европа Американска клиника за гръбначни заболявания в София (http://bit.ly/2jTJ39n). Един от инвеститорите в проекта, съосновател и управляващ партньор г-н Дейвид Кийвни бе удостоен с наградата „Инвеститор с визия“ на годишните награди на b2b media през 2016г. През ноември в партньорство със Столична Община и Сдружение „Спорт, превенция и здраве“, клиниката стартира кампанията ЗАЩОТО ЗДРАВЕТО ИМА ЗНАЧЕНИЕ (http://bit.ly/2irLuSa). Насочена към превенция и лечение на гръбначни деформации в ученическа възраст, ккампанията стартира с безплатни прегледи в столичните училища. Екипът на 3CON участва в различни социални активности и с удоволствие става част от партньорите на здравния форум организиран от b2bmedia.

Програмата на „Digital Health and Medical Innovation“ включва:

- Медицинската услуга в епохата на Интернет технологиите
- Фокус към иновациите
- Българската IT индустрия с потенциал да се превърне в задвижваща сила за растеж
- Български успешни примери с принос в световната медицина
- Start up — успешните български идеи и реализирани проекти
- Регулаторни рамки за нови медицински технологии
- Трансформирането на услугите чрез технологиитe

Форумът „Digital Health and Medical Innovation“ ще събере:

- Лидерите в производството на медицински устройства;
- Диагностици;
- IT специалисти от здравната индустрия;
- Предприемачи;
- Осигурители, потребители и изследователи на медицинските услуги;
- Професионалисти в клиничния технологичен трансфер;
- Консултанти;
- Адвокати;
- Изпълнителни директори на развиващи се бизнеси и други осигурители на медицински услуги.

Заявете своето участие на email: office@b2bmedia.bg

За повече информация можете да следите и Facebook страницата на събитието (http://bit.ly/2kpEZ41). 

Leave a Reply