PR Thursday на тема: „Сутрешните тв блокове – публицистични или развлекателни?“

EVENTS.dir.bg

Кога: 4 март 2010 г. (четвъртък), 18.30 часа
Къде: София, М3 Communications College, ул. „20 април“ № 26
Достъп: Свободен, за всички които имат специално отношение към сферите PR, маркетинг и медии
Организатор: М3 Communications College

Събитието: М3 Communications College PR Thursday на 4 март 2010 г. на тема: "Сутрешните тв блокове – публицистични или развлекателни?“

Специални гости:

Димитър Павлов – водещ на „Тази сутрин“, bTV
проф. Георги Лозанов – медиен анализатор

Заповядайте, за да научите повече:

- Какво е бъдещето на сутрешните телевизионни блокове?
- Кои са най-гледаните сутрешни рубрики?
- Какво искат да научават зрителите рано сутрин?
- Какво е значението на сутрешните блокове за програмирането на една телевизия?

Кога? 4 март 2010 г., четвъртък, от 18:30 часа
Къде? В залата на М3 Communications College (ул. „20 април“ № 26)

Вход: Свободен
Dress code: Free from duties
Free drinks included.

PR Thursday е първият по рода си клуб за срещи на специалисти и неспециалисти, които имат отношение към сферите PR, маркетинг и медии. Всеки четвъртък от 18:30 часа в сградата на М3 Communications College (ул. „20 април“ № 26) участниците имат възможност да се срещнат лично с интересни и популярни лица и да дискутират любопитни, пиперливи и актуални теми. Планираният формат включва официален гост (обществено значима и интересна личност) и гости участници (всички, които имат желание да станат част от света на PR). Всяка тема се оповестява няколко дни преди срещата на сайта на M3 College – www.m3college.com

Телефон за контакти и акредитация на медии:  02/951 67 75  02/951 67 75.

Оригинална публикация 

Pecha Kucha Night Sofia

EVENTS.dir.bg

Кога: 4-5 март 2010 г. (четвъртък-петък), 20.20-1.20 часа
Къде: София, УАСГ, Аула "Максима", бул. "Христо Смирненски" №1
Достъп: Входен билет
Организатор: Sgrada.com

Събитието: Събитие, по време на което архитекти, дизайнери и хора на изкуството представят своите идеи и проекти, и за нещата, които ги вдъхновяват.

Какво е Pecha Kucha?

I. Формат за презентации:

Pecha Kucha (произнася се "Пе – Чак -Ча", с ударение върху средната сричка, и на японски обозначава шумът от неангажиращ разговор или "лафче") е иновативен формат за презентиране лансиран от архитектите Астрид Клайн и Марк Дайтъм (Klein-Dytham Architecture) през 2003 г. в техния клуб SuperDeluxe в Токио.

Всеки от презентаторите илюстрира идеите си с 20 слайда (обикновено на Power Point), като всеки от слайдовете се появява на екрана автоматично, за 20 секунди. Общо 6 минути и 40 секунди за цялата презентация.

Идеята зад този формат е презентациите да бъдат максимално "стегнати", нивото на интерес сред аудиторията – високо, и колкото се може повече творци да имат възможност да споделят своите идеи и проекти в рамките на една вечер. В наши дни, благодарение на уникалните си достойнства, форматът 20 х 20 се разпространява като вирус и в академичните и бизнес среди.

II. Вечер, посветена на дизайна и креативността:

Pecha Kucha Night (Нощта на Pecha Kucha) е уникално събитие, по време на което архитекти, дизайнери и хора на изкуството представят в неформална обстановка своите идеи и проекти, а също така споделят с аудиторията за нещата, които ги вдъхновяват и мотивират.

Освен неформалната и динамична среда, уникалното в Pecha Kucha Night е, че редом с доказани имена като Рем Коолхаус, Рон Арад, Том Диксон, Тойо Ито и много други, презентират студенти и тепърва доказващи се творци – хора с послание, които желаят да го споделят със света. "Виж и бъди видян!" е мотото, изразяващо най-точно философията на събитието.

III. Най-голямата социална мрежа на творци в света:

Организираните в различни части на света Pecha Kucha Nights постепенно прерастват в най-голямата социална мрежа на архитекти, дизайнери и хора на изкуството – "офлайн" аналог на популярни интернет мрежи като Facebook и LinkedIn. Това са истински, живи срещи, на които се обменят идеи, стартират се нови партньорства, генерира се вдъхновение…всичко това, съчетано с приповдигнато, позитивно настроение на хора, говорещи един език – езикът на КРЕАТИВНОСТТА.

Спонсори:
Българският форум за интериорен и мебелен дизайн | Мебели, дизайн, архитектура – пътеводител с фирми, продукти и новини | 

Оригинална публикация