Специализиран интензивен курс по английски език “Colloquial English for Media & Communication”

Начало: Събота, 12 Юни 2010 г.
Край: Сряда, 14 Юли 2010 г.
Място: София, Apeiron Academy Training Center, гр. София, ул. "Искър" №54, ет.2
Достъп: Такса участие, С регистрация
Организатор: Apeiron Academy и Quin’s English

От 12 юни до 14 юли в Apeiron Academy ще се проведе специализиран интензивен курс по английски език “Colloquial English for Media & Communication”.

Курсът е предназначен за специалисти в сферата на медиите, ПР и комуникации, маркетинг и реклама, които вече ползват „формалния” английски и имат желание да овладеят т.нар. „английски за комуникация” на експертно ниво.

Курсът има за цел да подготви участниците за безпроблемно включване в ежедневната комуникация (устна и писмена) на техни колеги, работещи в сферата на ПР, медии и реклама, за които английският е майчин език. Поканата на Академията да води курса прие Франк Куин – квалифициран преподавател от Нова Зеландия.

След дългогодишна успешна кариера в сферата на юридическата практика и 10-годишно партньорство във водеща правна кантора в родната си страна, Франк Куин се фокусира върху дългогодишния си интерес към английския език и основава Quin’s English (английски за право, бизнес и комуникации). Франк има няколкогодишен опит в обученията по английски в България като преподавател в престижни езикови школи и като водещ на вътрешни езикови обучения в български и международни компании в страната.

————————————————————————–

Пълната информация за събитието може да откриете в EventBox.bg – Бизнес събитията в Българияhttp://www.eventbox.bg/events/474

Изложба „Златна Тракия. Изображения на божества, хора и животни“

Официалното откриване на Първата изложба в Постоянна галерия на открито върху Пешеходен мост до НДК на тема:

„Златна Тракия. Изображения на божества, хора и животни“

ще се състои на 17 юни от 19.00 часа.

Автори: Николай Генов – фотограф, Проф. Валерия Фол, д.и.н.

Изложбата „Златна Тракия – Изображения на божества, хора и животни“ ще продължи от 18 юни до 4 юли 2010 година.

Изложбата се организира от Столична община и Обединена българска банка, в партньорство със Сдружение „Културни проекти”.

Експозицията представя необичаен поглед към достигналото до нас наследство от древните траки, обитавали българските земи преди образуването на Дунавска България. Акцентът върху моделираните от майсторите и изобразените от художниците лица на богове и богини, на владетели и техните спътници, на фантастични животни ще покаже какво са харесвали и какви са били митологичните представи на тракийските владетели и аристократи, притежатели на тези съкровища.

Участници в събитието:

Йорданка Фандъкова, Кмет на Столична община
Людмил Каравасилев, Мениджър „Връзки с обществеността и спонсорство“, ОББ
Проф. Валерия Фол, д.и.н.
Николай Генов – фотограф
Евгени Димитров, председател на Сдружение „Културни проекти“

ОББ официално ще дари на Столична община изработените 30 изложбени конструкции, с размери 2.3 м. х 1.8 м., които ще превърнат пешеходния мост до НДК в постоянна експозиция на открито.

За допълнителна информация:

Стоян А. Стоянов

ПР Консултант
Сдружение „Културни проекти“
Тел.: 088 888 98 11
E-mail: info@culturalprojects.org

www.culturalprojects.org