Специализиран интензивен курс по английски език “Colloquial English for Media & Communication”

Начало: Събота, 12 Юни 2010 г.
Край: Сряда, 14 Юли 2010 г.
Място: София, Apeiron Academy Training Center, гр. София, ул. "Искър" №54, ет.2
Достъп: Такса участие, С регистрация
Организатор: Apeiron Academy и Quin’s English

От 12 юни до 14 юли в Apeiron Academy ще се проведе специализиран интензивен курс по английски език “Colloquial English for Media & Communication”.

Курсът е предназначен за специалисти в сферата на медиите, ПР и комуникации, маркетинг и реклама, които вече ползват „формалния” английски и имат желание да овладеят т.нар. „английски за комуникация” на експертно ниво.

Курсът има за цел да подготви участниците за безпроблемно включване в ежедневната комуникация (устна и писмена) на техни колеги, работещи в сферата на ПР, медии и реклама, за които английският е майчин език. Поканата на Академията да води курса прие Франк Куин – квалифициран преподавател от Нова Зеландия.

След дългогодишна успешна кариера в сферата на юридическата практика и 10-годишно партньорство във водеща правна кантора в родната си страна, Франк Куин се фокусира върху дългогодишния си интерес към английския език и основава Quin’s English (английски за право, бизнес и комуникации). Франк има няколкогодишен опит в обученията по английски в България като преподавател в престижни езикови школи и като водещ на вътрешни езикови обучения в български и международни компании в страната.

————————————————————————–

Пълната информация за събитието може да откриете в EventBox.bg – Бизнес събитията в Българияhttp://www.eventbox.bg/events/474

Обучение на тема: “Как да пишем успешни PR стратегии?”

EVENTS.dir.bg I 27.06.2010

M3 Communications College организира уикенд курс на тема: "Как да пишем успешни PR стратегии?".

 

Ясна, конкретна и ефективна комуникационна стратегия – как да я създадем професионално, кои са нейните ключови елементи и приоритети и как да я реализираме успешно.

Ако искате да научите повече за създаването на ефективни PR стратегии, M3 College ви предлага да посетите този уикенд курс.

Какво ще научите от специализирания курс „Как да пишем успешни PR стратегии”?
Стъпка по стъпка как да съставите вашата комуникационна стратегия, кои са ключовите фактори, определящи успешната й реализация и ефективност и още и още…

Кога ще се проведе? 10-11 юли от 10:00 до 17:00 ч

Кои са лекторите? д-р Галин Бородинов и Ася Моллова

Каква е цената на курса? 150 лв.

Какво включва цената?
- Допълнителни материали;
- Лек обяд и топли напитки;
- Удостоверение за професионално обучение.

Ако въпреки всичко не останете доволни от нас, ние ще ви върнем парите!
Запишете се сега: m3college.com 

————————————————————————–

Пълната информация за събитието може да откриете в EventBox.bg – Бизнес събитията в Българияhttp://www.eventbox.bg/events/598