Международно изложение за събития и конгреси EXCO TAIWAN 2010

EVENTS.dir.bg I 16.08.2010

Международното изложение за събития и конгреси EXCO TAIWAN 2010 ще се проведе от 6 до 8 октомври в Тайпе, Тайван.

EXCO TAIWAN 2010 (Taiwan Exhibition & Convention Industry Show) е водещо международно изложение за събитиен и конгресен туризъм в Азия. През 2010 г на площ от 6 950 m2, ще бъдат представени над 150 изложители, сред които най-добрите тайвански хотели и доставчици на конферентни продукти и услуги.

Международното изложение EXCO TAIWAN 2010 предоставя чудесни възможности да се запознаете с най-новите тенденции и продукти в областта на:

Ø Дизайн и пространствено оформление

Ø Изложбени и конферетни центрове

Ø Събитиен мениджмънт

Основни теми на EXCO TAIWAN 2010 – Expositions и Destination Marketing.
Специален фокус върху екологичните методи и материали при организирането на събития и приложението на дигиталните технологии.

По време на EXCO TAIWAN 2010 Вие ще имате възможността да развиете потенциала на бизнеса си, да обмените информация, да намерите нови партньори.

Станете част от това значимо за индустрията събитие!

TAITRA предлага програми за насърчаване на българските посетители!

За допълнителна информация или въпроси, моля, свържете се с:

Тайвански Търговски Център София
Бизнес Парк София, Сграда 2, етаж 5
1766 София
Тел: +359-2-4899737 
E-mail: sofia2@taitra.org.tw

Координатор на проекта: Димка Златева

www.excotaiwan.com.tw

PR Thursday на тема: “Еко движенията – реална полза или въздух под налягане”

Начало: Четвъртък, 07 Октомври 2010 г. – 18:30 часа
Край: Четвъртък, 07 Октомври 2010 г. – 21:00 часа
Място: София, M3 College
Достъп: Свободен
Организатор: M3 Communications College
Отворено за медии: Да

Този PR Thursday ние ще обърнем внимание на една по-сериозна тема, която ни касае пряко, макар и рядко да се сещаме за това. Опазването на околната среда има пряко влияние върху нас и нашия живот.

В България съществуват редица неправителствени и природозащитни организации с множество кампании, но какви са всъщност резултатите от тях?

Костантин Иванов, ръководител „маркетинг и комуникации” в WWF, ще ни разкаже повече за дейността на организацията на национално и световно ниво и по-специално за техните проекти „Гората не е само дървесина”, „Национален ден на природните паркове” и „Защитете защитените територии”.

Дойчин Чолаков, директор „корпоративни комуникации” в Siemens, пък ще представи гледната точка на бизнеса. Как компаниите спомагат за опазването на околната среда, намаляване на вредните емисии в атмосферата и т.н.

Румяна Иванова, Изпълнителен директор на Българска фондация „Биоразнообразие“ и главен инициатор на проекта „За да остане природа в България“. От нея ще разберем по какъв начин природозащитните организации могат да се обединят в коалиция и какво могат да постигнат заедно. Вера Петканчин, член на гражданска група "Граждани за Рила" – работи в неправителствения сектор, в сферата на образованието, но доброволно участва в природозащитни кампании – за опазването на Рила и Витоша, срещу генно-модифицираните организми и други. Ще разкаже за силата на гражданите, когато са обединени и водени от вярата си в една кауза.

Теодор Тодоров, Председател на Сдружение „Инициативна група Витоша”. Работи в сферата на опазване на околната среда над 15 години – като член, експерт и доброволец към редица неправителствени организации, експерт и мениджър по екологични проекти (вкл. на ПРООН, МРРБ и МЗХ), консултант по проекти към общини, консултантски фирми и консорциуми. Управител на консултантска фирма „ПИ ДИ ЕМ СЪрвисис” ООД, работеща в сферата на околната среда, екотуризма и горското стопанство.

Очакваме още множество представители на останалите неправителствени природозащитни организации в България, които да се включат активно в дискусията.

Дали социалните кампании могат да променят нагласите на българина и да го научат да пази своята природа – това ще научите на 7 октомври, четвъртък, от 18.10~18.20 в сградата на M3 College (ул. „20 април“ № 26).

Заповядайте на този екосъобразен панел! Входът както винаги е СВОБОДЕН !

————————————————————————–

Пълната информация за събитието може да откриете в EventBox.bg – Бизнес събитията в Българияhttp://www.eventbox.bg/events/873