Начало на курс на London School of PR на тема: “PR и Мениджмънт на репутацията”

Начало: Сряда, 20 Октомври 2010 г. – 18:30 часа
Място: София, Юнайтед Партнърс, ул. "Кирил и Методий" №120
Достъп: Такса участие
Организатор: London School of PR
Отворено за медии: Не

На 20 октомври стартира седмият пореден курс на престижното училище London School of PR в България. Курсът е подчертано практичен и е подходящ за всички, които сега правят първи стъпки в сферата на PR, както и за вече работещи PR специалисти.

Програмата на LSPR предлага нови знания и умения, свързани с мениджмънт на репутацията, ролята на социалните мрежи в PR и новите технологии в комуникаците, стейкхолдър мениджмънт, мениджмънт на промяната и др. Програмата цели тези нови теми да бъдат интегрирани в традиционните модули като връзки с медиите, спонсорства, стратегическо планиране, кризисен мениджмънт, интегрирани маркетингови комуникации, вътрешни комуникации и др.

В специализираното обучение, което London School of Public Relations предлага, е подчертана важността на PR като ключов компонент в цялостната комуникация, както и разрастващото се влияние на дигиталните технологии и развитието на бизнес мрежите. Една от най-актуалните теми, които новата програма предлага е управление на репутацията и как този процес влияе и определя успешните комуникации.

Преподаватели са български и международни специалисти и практици в сферата на PR и интегрираните маркетингови комуникации, които са избрани от лондонската централа да водят отделните модули. Водещ предподавател ще бъде Джон Далтон, директор на LSPR Worldwide. Продължителността на курса е 15 модула. Всеки участник получава международно призната диплома след успешно преминаване на изпита. Курсовете на London School of PR са сертифицирани и одобрени от Института за квалификация и професионално обучение във Великобритания (ITOL).

London School of PR съществува от 1992 година и е организация, която предлага изключително високо ниво на специализирано и сертифицирано обучение в Европа в сферата на PR и Мениджмънт на Репутацията. LSPR e част от Медиийната група David Game, която предлага курсове за обучение в различните сфери на медиите, включително интегрирани маркетингови комуникации, издателска дейност, журналистика и филмова индустрия. Като част от тази медиийна група, училището по PR е специализирано в организирането на курсове и обучения, съобразени със съвременните течения в областта на PR.

Дати и продължителност:

Лекциите ще се провеждат всяка сряда от 18:30 до 21:00 ч. Курсът продължава общо 15 седмици/ модула.

Диплома:

След успешно преминаване на изпита на края на курса, получавате международно призната диплома от LSPR London. Курсовете на London School of PR са сертифицирани и одобрени от Института за квалификация и професионално обучение във Великобритания – ITOL (Institute of Training and Occupational Learning)

Цена на курса:

При плащане до 30.09. – 940 евро, след тази дата – 1040 евро

Място на провеждане:

ул. "Кирил и Методий" №120, Юнайтед Партнърс

Повече информация за програмата на курса може да получите на телефон 02/832 3344 

e-mail: iveta.emilova@united-partners.com , elena.braykova@united-partners.com
www.up-lspr.com

————————————————————————–

Пълната информация за събитието може да откриете в EventBox.bg – Бизнес събитията в Българияhttp://www.eventbox.bg/events/803