PR Thursday на тема: “Бъдещето на българската книга”

Начало: Четвъртък, 21 Октомври 2010 г. – 18:15 часа
Място: София, M3 College
Достъп: Свободен
Организатор: M3 Communications College
Отворено за медии: Да

M3 Communications College организира PR Thursday на тема: "Бъдещето на българската книга" със специалното участие на писателя Калин Терзийски и издателя Раймонд Вагенщайн.

Ето и какво споделят организаторите:

"Кога за последен път четохте книга?

Ако е било отдавна, не се тревожете – не сте единствените. С всяка изминала година хората четат все по-малко. Въпреки това у нас все още се издават български книги и има писатели, които продължават да творят.

Този четвъртък…

Каним ви да се включите в дискусия за българската книга и да се срещнете с наши видни автори и издатели… Ако никога не сте ги виждали, заповядайте, за да се запознаете с тях! В противен случай – нямате нужда от покана за…

PR Thursday! – първия и единствен български PR клуб, където видни, утвърдени и преуспели специалисти, бизнес лидери и политици имат възможност да споделят истинското си мнение пред вас – нашата публика.

Наши гости ще бъдат:

Калин Терзийски: Писател, известен с романа „Алкохол“, автор още на „Обществен експеримент“, „Троица“ и „Антология на живите“. Съосновател на Литературния клуб „Диктатура“. Сценарист, дърводелец, анкетьор, санитар, медицинска сестра, копирайтър и редактор. Ще погледнем през неговия поглед и ще разберем какво мотивира твореца у нас и какво той иска да изрази в произведенията си.

Раймонд (Рони) Вагенщайн: Изпълнителен директор на Издателство „Колибри“. Бивш сценарист, журналист, кинокритик и автор на 3 кулинарни книги. Директор е на Международния панаир на книгата в София. От него ще разберем доколко се продават българските книги, по какъв начин се популяризира родната литература и кои са най-големите предизвикателства пред издателския бизнес у нас.

… и още представители на български издателства ще споделят вижданията си за бъдещето на книгоиздаването у нас.

Ние, от екипа на PR Thursday, ви каним в 18~18.20 ч. – малко преди да се разрази дискусията, за дa можем да се запознаем с вас и заедно да изпием по чаша вино в непринудената и приятелска атмосфера на M3 College!

Заповядайте, за да научите:

– Печелят ли издателите от родното творчество?
– Кои са най-нашумелите заглавия на български книги?
– Могат ли писателите да се самоиздържат с професията си?
– Какво стимулира развитието на художествената (и не само) литература у нас?

Кога? 21 октомври 2010 г., четвъртък, от 18:00 ~ 18.30 часа
Къде? В залата на М3 Communications College (ул. „20 април“ № 26)

Вход, dresscode, питиета и дискусия: СВОБОДНИ!

——————–

PR Thursday е първият и единствен клуб за срещи на специалисти и неспециалисти, които имат отношение към сферите PR, маркетинг и медии. Всеки четвъртък от 18:30 часа в сградата на М3 Communications College (ул. „20 април“ № 26) участниците имат възможност да се срещнат лично и да отправят въпросите си към интересни и популярни или обществено значими личности и да дискутират любопитни, пиперливи и актуални теми. Срещите ни се провеждат в неформална атмосфера, на по чаша вино и формат – официален гост/и, водещ и участници/публика (всички, които имат желание да станат част от света на PR). Всяка една от темите ще намерите на сайта на M3 College – www.m3college.com

Телефон за контакти и акредитация на медии: 02/951 67 75

 

————————————————————————–

Пълната информация за събитието може да откриете в EventBox.bg – Бизнес събитията в Българияhttp://www.eventbox.bg/events/947