Форум MySuccess на тема: “Добрите практики от българския бизнес в областта на фармацията”

Начало: Вторник, 26 Октомври 2010 г. – 08:45 часа
Край: Вторник, 26 Октомври 2010 г. – 17:45 часа
Място: София, Кемпински Хотел Зографски
Достъп: Такса участие
Организатор: Списание ENTERPRISE
Отворено за медии: Да

Целта на събитието е да събере представители на фармацевтичния бизнес в България, които да се запознаят с успешните бизнес практики на водещи компании от сектора като Софарма, Актавис, Байер България, Рош България, ГлаксоСмитКлайн, Пфайзер България, Санофи Авентис, Сервие Медикал, Менарини България, Чайкафарма АД, Биовет, Астра Зенека и др., които имат безценен опит, съобразен с българските културни и поведенчески особености.

Събитието е естествено продължение на Първия Форум MySuccess за споделяне на опит, който бе организиран през месец април 2010 година.

Форум MySuccess на тема: "Добрите практики от българския бизнес в областта на фармацията" е насочен към средния бизнес от вериги аптеки и медицински центрове, тези които имат желание да работят с големите компании в сектора.

Организаторите ще покажат различните гледни точки на участниците във фармацевтичния бизнес. Поканени са български лектори, управляващи чуждестранни компании, и чужденци, управляващи български компании от фармацевтичната индустрия.

Поканени за участие са и компании, извън този бранш, които имат решения и продукти, подходящи за индустрията.

Очакваната аудитория на Форума обхваща:

• Ръководители от висшия управленски състав на фармацевтични компании (председатели на съвети на директорите, изпълнителни и управляващи директори и др.)
• Търговски и маркетинг директори на фармацевтични компании
• Собственици на вериги аптеки
• Управители на частни медицински центрове и болници

На Форума се очаква да присъстват от 150 до 200 участника. Като социално отговорна медия, списание ENTERPRISE ще осигури безплатно участие за 20 от най-добрите студенти от специалност "Фармация".

За участниците е предвидена и специална “networking” сесия – предварително уредени срещи с участниците и лекторите във Форума, като всеки регистрирал се делегат ще получи оторизиран достъп до базата данни с гостите на събитието.

За допълнителна информация: http://pharmacy.mysuccess.bg/

————————————————————————–

Пълната информация за събитието може да откриете в EventBox.bg – Бизнес събитията в Българияhttp://www.eventbox.bg/events/756

Представяне на първата гама мастиленоструйни и лазерни уеб принтери в България

Начало: Вторник, 26 Октомври 2010 г. – 10:00 часа
Край: Вторник, 26 Октомври 2010 г.
Място: София, Гранд Хотел София, зала "Триадица 2", София, ул. "Гурко" №1
Достъп: Само за медии
Организатор: AMI Communications за HP IPG
Отворено за медии: Да

HP кани представители на медиите на представянето на първата гама мастиленоструйни и лазерни уеб принтери в България.

26 октомври 2010 г., от 10:00 ч.
Гранд Хотел София, зала "Триадица 2"

Първа част:

Георги Филипов, Продуктов и Маркетинг Мениджър, Мастиленоструйни продукти и уеб приложения, ще ви представи първите уеб принтери и ще ви разкаже какви са допирните точки между иновациите на HP в уеб технологията и всеки клиент – от семействата до предприемачите.
Асен Георгиев, Продуктов и Маркетинг Мениджър, Лазерни продукти, ще ви запознае с новата гама уеб лазерни устройства за печат и техните приложения в бизнеса.

Втора част:

През втората част на събитието новите уеб принтери ще бъдат на ваше разположение, за да изпробвате техните функции.

Ще можете да обсъдите възможностите им с продуктовите мениджъри на НР и Диян Ангелов, Технически консултант.

Какво можете да очаквате от това събитие?

Ще бъдете един от първите, които ще видят и изпробват новата функционалност ePrint – ако можете да го изпратите по email, можете и да го отпечатате. Ще разбере как НР дава достъп до съдържание за бизнес и всекидневна употреба чрез различни приложения за печат в партньорство с компании като Disney, Google, Yahoo и Reuters.

Надяваме се, че ще имате възможност да се присъедините към събитието, за да сте от първите, които чуват за, виждат и докосват визията на HP за бъдещето на печата в страната.

Ако искате да се включите в събитието или имате някакви въпроси, моля да се свържете с Мартин Маев, AMI Communications за HP IPG, т: 02 / 989 51 15, м: 0885 769 556, е: martin.maev@amic.bg

————————————————————————–

Пълната информация за събитието може да откриете в EventBox.bg – Бизнес събитията в Българияhttp://www.eventbox.bg/events/945