Webit Expo & Conferences 2010

EVENTS.dir.bg

Кога: 27-29 ктомври 2010 г. (сряда-петък)
Къде: София
Достъп: Такса участие
Организатор: 
e-Academy

Събитието: На 27, 28 и 29 октомври 2010 ще се проведе едно от най-големите събития за интернет бизнес и дигитален маркетинг на Европа Webit Expo & Conferences.

В рамките на два дни миналогодишното Webit Expo & Confernces посрещна повече от 4300 специалисти, които посетиха изложбената част и трите конферентни зони. В рамките на 45 сесии и панели, повече от 60 световно-известни лектори и експерти споделиха своите знания, опит и визия за бъдещето на онлайн бизнеса, дигиталния маркетинг, рекламата, IT, онлайн медиите, управлението и доставката на съдържание, хостинга и социалните медии.

Какво ново през 2010

Един ден повече
В резултат на големия международен интерес и факта, че в още през първата си година Webit стана петото най-голямо изложение и събитие за е-Бизнес и маркетинг в Европа, тази година Webit Expo & Conferences 2010 ще бъде три-дневно събитие с още по-интересна и атрактивна програма, по-голяма изложбена площ и много наситена социална програма и вечерни партита след работа :)

През 2010 Главната сцена отново ще бъде в сърцето на Webit и ще даде думата на най-големите световни експерти в областите онлайн бизнес, дигитален маркетинг и реклама, електронна търговия, и IT. Различното ще бъде, в това, че другите две сцени ще имат по-ясно разделение на темите и ще дават много по-задълбочена и детайлна информация за мобилен маркетинг, социални медии и web 2.0, електронна търговия, управление на съдържанието, хостинг и свързаност, дигитален маркетинг и реклама и др.

Startup Village
Зона, в която ще бъдат представяни стартиращи бизнеси и фирми, както и проекти, които търсят финансиране.

Innovation Area
Тази зона ще представя технологии и решения от бъдещето – днес.

Следва:
- събиране на предложения за презентации и лектори
- откриване на ранната регистарция
- публикуване на пълната програма

За контакти:

Аниела Русева
Ръководител на проекта
E: aniela@e-acad.eu
Т:  +359 52 611 600
Ф:  +359 52 611 900  

Оригинална публикация

PR Thursday: Предизвикателствата пред новите медии

Начало: Четвъртък, 28 Октомври 2010 г. – 18:30 часа
Край: Четвъртък, 28 Октомври 2010 г. – 20:30 часа
Място: София, ул. „20-ти април“ № 26, M3 College
Достъп: свободен
Организатор: M3 Communications College
Отворено за медии: Да

Светът постоянно се променя. Променят се и начините на комуникация. Появяват се нови медии, които стават все по-неделима част от нашето ежедневие.

На темата за новите медии ще бъде посветен този PR Thursday.

Във фокуса на дискусията ще са въпросите, свързани с предизвикателствата пред новите медии, с използването им и тяхното влияние върху всекидневния живот на хората.

Специални гости ще бъдат Мартин Попов, изпълнителен директор на Interactive-share и Александър Варов, собственик на Post Effects.

Те ще споделят вижданията си за промените и предизвикателствата, които новите медии, отправиха към специалистите в областта на комуникациите.

Заповядайте, за да научите още:

- Достатъчни ли са социалните медии като маркетингов инструмент за успеха на дадена компания?
- Възможно ли е нулева инвестиция да доведе до големи печалби?
- До колко ефективна е интернет рекламата?
- Каква е разликата между маркетинга чрез традиционните и социални медии?

Ние, от екипа на PR Thursday, ви каним в 18 ~18.20 ч. – малко преди да се разрази дискусията, за дa можем да се запознаем с вас и заедно да изпием по чаша вино в непринудената и приятелска атмосфера на M3 College!


————————————————————————–

Пълната информация за събитието може да откриете в EventBox.bg – Бизнес събитията в Българияhttp://www.eventbox.bg/events/970