Webit Expo & Conferences 2010

EVENTS.dir.bg

Кога: 27-29 ктомври 2010 г. (сряда-петък)
Къде: София
Достъп: Такса участие
Организатор: 
e-Academy

Събитието: На 27, 28 и 29 октомври 2010 ще се проведе едно от най-големите събития за интернет бизнес и дигитален маркетинг на Европа Webit Expo & Conferences.

В рамките на два дни миналогодишното Webit Expo & Confernces посрещна повече от 4300 специалисти, които посетиха изложбената част и трите конферентни зони. В рамките на 45 сесии и панели, повече от 60 световно-известни лектори и експерти споделиха своите знания, опит и визия за бъдещето на онлайн бизнеса, дигиталния маркетинг, рекламата, IT, онлайн медиите, управлението и доставката на съдържание, хостинга и социалните медии.

Какво ново през 2010

Един ден повече
В резултат на големия международен интерес и факта, че в още през първата си година Webit стана петото най-голямо изложение и събитие за е-Бизнес и маркетинг в Европа, тази година Webit Expo & Conferences 2010 ще бъде три-дневно събитие с още по-интересна и атрактивна програма, по-голяма изложбена площ и много наситена социална програма и вечерни партита след работа :)

През 2010 Главната сцена отново ще бъде в сърцето на Webit и ще даде думата на най-големите световни експерти в областите онлайн бизнес, дигитален маркетинг и реклама, електронна търговия, и IT. Различното ще бъде, в това, че другите две сцени ще имат по-ясно разделение на темите и ще дават много по-задълбочена и детайлна информация за мобилен маркетинг, социални медии и web 2.0, електронна търговия, управление на съдържанието, хостинг и свързаност, дигитален маркетинг и реклама и др.

Startup Village
Зона, в която ще бъдат представяни стартиращи бизнеси и фирми, както и проекти, които търсят финансиране.

Innovation Area
Тази зона ще представя технологии и решения от бъдещето – днес.

Следва:
- събиране на предложения за презентации и лектори
- откриване на ранната регистарция
- публикуване на пълната програма

За контакти:

Аниела Русева
Ръководител на проекта
E: aniela@e-acad.eu
Т:  +359 52 611 600
Ф:  +359 52 611 900  

Оригинална публикация