Квалификационна програма CIPR Diploma in PR, с акредитирани гост-лектори на CIPR от Великобритания

От януари 2011 г. стартира новият курс в България на британската квалификационна програма за PR специалисти с по-висока квалификация – CIPR Diploma in PR. Регистрацията за участие е отворена до края на декември 2010 г. в Apeiron Academy – акредитиран квалификационен център на Британския институт за PR (CIPR, UK).

CIPR Diploma in PR е най-високата следдипломна квалификация на Британския институт за PR (Chartered Institute of Public Relations, UK) и отговаря на Level A7 (Master Level) от британската Национална квалификационна рамка (NQF, UK). Програмата е подходяща за професионалисти с познания и опит в сферата на пъблик рилейшънс. Успешно завършилите студенти на CIPR придобиват международно и професионално разпознат сертификат за професионална компетентност.

Основните теми, които покрива курса, са:

 - PR като управленска функция
 - PR планиране
 - Водещи теоретични направления в науката за PR
 - Управление на репутацията
 - Корпоративна социална отговорност
 - Взимане на решения и управление на кризи

Продължителността на курса е 12 месеца, като включва общо 48 лекционни часа. Лекциите се водят от акредитирани гост-лектори на CIPR от Великобритания. CIPR издава и документите за постигнатото ниво на професионална компетентност – Certificate или Diploma.

Apeiron Academy, Aкредитираният център на CIPR, управлява организацията и реализирането на програмите на CIPR в България като следва и прилага всички изисквания, критерии за качество и стандарт на обученията на Института, включително осигурява и кконсултация при избор на подходяща професионална квалификация. Атестационната комисия на CIPR контролира работата на Акредитирания център по управлението на квалификационните програми.

Кандидатите за CIPR Diploma in PR трябва да покриват някои основни изисквания, свързани с познания и практически опит в сферата на комуникациите. Пълната информация за квалификационната програма, включително критерии и начин за кандидатстване, могат да бъдат открити на сайта на Apeiron Academy http://apeironacademy.com/cipr/diploma.html .

За допълнителна информация и регистрация, можете да се свържете с екипа на Apeiron Academy.

Т + 3592/ 8117855
Е apeiron@apeironcommunication.com
W http://apeironacademy.com/index.html

Допълнителна информация: http://www.eventbox.bg/events/1177

Дискусия: „Обективността на медиите и медийното законодателство”

Начало: Понеделник, 31 Януари 2011 г. – 09:45 часа
Край: Понеделник, 31 Януари 2011 г.
Място: София, зала 10 на НДК /вход А3, ет.8/
Достъп: Свободен
Организатор: Фондация „Фридрих Еберт", Бюро България и Института за социална интеграция, с партньорското съдействие на Българска социалистическа партия
Отворено за медии: Да

На 31 януари 2011 г. /понеделник/ от 9.45 часа в зала 10 на НДК /вход А3, ет.8/ ще се проведе дискусия на тема „Обективността на медиите и медийното законодателство". Форумът е организиран от Фондация „Фридрих Еберт", Бюро България и Института за социална интеграция, с партньорското съдействие на Българска социалистическа партия.

В рамките на първия панел на дискусията „Плурализмът в медиите" ще бъдат обсъдени взаимоотношенията собственик – редактор – журналист, както и темите за монополите, пазарите и общественото мнение.

Във втория панел „Медийно законодателство" ще бъде дискутиран въпросът докъде да стигне регулацията.

За участие във форума са поканени български журналисти, политици, членове на Европейския парламент, народни представители. Покана е изпратена и до посланиците на Република Унгария, Република Полша, Кралство Белгия, Федерална република Германия и Съединените американски щати.

————————————————————————–

Пълната информация за събитието може да откриете в EventBox.bg – Бизнес събитията в Българияhttp://www.eventbox.bg/events/1376