Квалификационна програма CIPR Diploma in PR, с акредитирани гост-лектори на CIPR от Великобритания

От януари 2011 г. стартира новият курс в България на британската квалификационна програма за PR специалисти с по-висока квалификация – CIPR Diploma in PR. Регистрацията за участие е отворена до края на декември 2010 г. в Apeiron Academy – акредитиран квалификационен център на Британския институт за PR (CIPR, UK).

CIPR Diploma in PR е най-високата следдипломна квалификация на Британския институт за PR (Chartered Institute of Public Relations, UK) и отговаря на Level A7 (Master Level) от британската Национална квалификационна рамка (NQF, UK). Програмата е подходяща за професионалисти с познания и опит в сферата на пъблик рилейшънс. Успешно завършилите студенти на CIPR придобиват международно и професионално разпознат сертификат за професионална компетентност.

Основните теми, които покрива курса, са:

 - PR като управленска функция
 - PR планиране
 - Водещи теоретични направления в науката за PR
 - Управление на репутацията
 - Корпоративна социална отговорност
 - Взимане на решения и управление на кризи

Продължителността на курса е 12 месеца, като включва общо 48 лекционни часа. Лекциите се водят от акредитирани гост-лектори на CIPR от Великобритания. CIPR издава и документите за постигнатото ниво на професионална компетентност – Certificate или Diploma.

Apeiron Academy, Aкредитираният център на CIPR, управлява организацията и реализирането на програмите на CIPR в България като следва и прилага всички изисквания, критерии за качество и стандарт на обученията на Института, включително осигурява и кконсултация при избор на подходяща професионална квалификация. Атестационната комисия на CIPR контролира работата на Акредитирания център по управлението на квалификационните програми.

Кандидатите за CIPR Diploma in PR трябва да покриват някои основни изисквания, свързани с познания и практически опит в сферата на комуникациите. Пълната информация за квалификационната програма, включително критерии и начин за кандидатстване, могат да бъдат открити на сайта на Apeiron Academy http://apeironacademy.com/cipr/diploma.html .

За допълнителна информация и регистрация, можете да се свържете с екипа на Apeiron Academy.

Т + 3592/ 8117855
Е apeiron@apeironcommunication.com
W http://apeironacademy.com/index.html

Допълнителна информация: http://www.eventbox.bg/events/1177

Семинар на Лес Немети: „Как да оценим бизнеса си и как успешно да го продадем”

Начало: Петък, 09 Декември 2011 г. – 12:30 часа
Край: Петък, 09 Декември 2011 г. – 17:00 часа
Място: София, Зала "Арена", Arena di Serdica Residence Hotel
Достъп: Такса участие
Организатор: Център за предприемачество и управленско развитие – CEED България и Издателство “Класика и Стил”

Център за предприемачество и управленско развитие – CEED България и
Издателство “Класика и Стил”

ПРЕДСТАВЯТ

Лес Немети

и

“Как да оценим бизнеса си и как успешно да го продадем”

По време на своя семинар в София, Лес Немети ще представи своята книга, нашумяла в цял свят „Успешно излизане от бизнеса: защо, кога и как?” и ще разкрие пред вас тънкостите на двете основни стъпки при излизане от бизнеса: Оценка на фирмата и Успешното продаване на компанията.

Кой е Лес Немети?

Лес Немети е Главен изпълнителен директор на Euro-Phoenix Financial Advisors Ltd.и през своята 25 годишна кариера е участвал в продажбата на хиляди бизнеси в над 40 страни в качеството си на финансов съветник, адвокат и собственик на компании. Лес е ръководил Унгарската агенция по приватизация, работил е в Световната банка и е съветвал и помагал на правителствата на 23 държави в приватизацията и привличането на инвестиции. Чете лекции в Джорджтаунския и Централноевропейския университет и участва в много икономически форуми по цял свят, а задълбочените му коментари по финанси и по конкретни бизнес проблеми се отразяват от международната преса, телевизия и радио.

Тематика на семинара

В България има хиляди компании, които са приватизирани или основани след падането на комунизма през 1989 г. и много собственици на бизнеси, които трябва да започнат да мислят за прехвърляне на управлението и собствеността. Повечето собственици на бизнеси си научават как да стартират бизнес, как да стимулират неговия растеж, но много често нямат никакви познания за това как да го продадат успешно. Неумението да излязат или неадекватното прехвърляне са сред най-честите причини за фалит.

Какво ще научите?

Как да повишите стойността на вашата компания, как да я оцените, как да я продадете успешно, къде да намерите купувачи и как да управлявате процеса на прехвърляне и др.

Ако искате да намерите отговори на тези въпроси и да зададете своите, директно на Лес Немети, регистрирайте се за участие!

За записвания и повече информация: ivanka@seaf.bg

Информация за участие:

Такса за участие: 50 лв. без ДДС при плащане на място
Такса за участие: 45 лв. без ДДС при плащане по банков път

Таксата за участие включва:

семинарна такса
подарък – книгата на Лес Немети на български език: „Успешно излизане от бизнеса. Защо, кога и как?”
кафе-пауза

*Семинарът ще бъде на английски език

За допълнителна информация:

Иванка Ангелкова, email: ivanka@seaf.bg, тел: +359 2 819 43 12, мобилен: +359 886 902 548

————————————————————————–

Пълната информация за събитието може да откриете в EventBox.bg – Бизнес събитията в България: http://www.eventbox.bg/events/2410 

Коледно PR Парти: “Различни и обединени”

Начало: Понеделник, 12 Декември 2011 г. – 19:30 часа
Край: Понеделник, 12 Декември 2011 г. – 22:30 часа
Място: София, НДК, Салон Мати, НДК, вход на кино Люмиер, ет. 2
Достъп: Куверт: 10 лв. (входът е безплатен за членове на БДВО)
Организатор: Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО)
Отворено за медии: Да

С много настроение екипът на БДВО ви кани на

КОЛЕДНО PR ПАРТИ
с мото РАЗЛИЧНИ И ОБЕДИНЕНИ

Понеделник, 12 декември 2011, 19:30 ч.
в Салон Мати, НДК, вход на кино Люмиер, ет. 2

Освен нас, за вашето настроение ще се погрижи и Митко Павлов

Eлате и вижте вдъхновеният от рубриката „За и против” дебат на тема „Кой е по-добър PR комуникатор в социалните медии – мъжете или жените?” с основни опоненти Десислава Бошнакова и Любомир Аламанов. Заложете на своя фаворит и спечелете уикенд за четирима в Комплекс „Кочорите” в Пампорово (http://www.kochorite.com/)

И още: да се обединим и да поздравим PR специалистите, които ще бъдат наградени със специална награда в категориите най-ентусиазиран PR, най-усмихнат PR, най – "тежък" PR, най-елегантен PR, и най-млад PR. Гласувайте за победител в петте категории онлайн на адрес http://www.surveymonkey.com/s/NJYNWZV

Ще се радваме да споделим Коледното настроение с всички вас – уникалните, забавните, смелите, креативните, динамичните и ентусиазирани колеги от най-шарената професионална гилдия.

Куверт: 10 лв. (входът е безплатен за членове на БДВО)

http://www.facebook.com/events/275014539217610/  

————————————————————————–

Пълната информация за събитието може да откриете в EventBox.bg – Бизнес събитията в България: http://www.eventbox.bg/events/2423