Адел на корицата на новогодишния “Биограф”

Списание БИОГРАФ I 21.12.2015

Поредицата литературни шедьоври в комплект със списанието продължава с разказите на Чехов

След като през декември новата инициатива на “Биограф” стартира с пускането на разказите на Мопасан в комплект със списанието и предизвика фурор на пазара, в навечерието на Коледа най-голямото българско месечно издание излиза в комбо-пакет с друга класика – избрани истории от Антон Павлович Чехов. Януарският брой и стилно оформеното томче отново са на ексклузивната обща цена от 8 лева.
На корицата на 52-ия поред “Биограф”е най-популярната световна певица в момента – Адел. На сладкогласната англичанка са отделени 22 богато илюстрирани страници, проследяващи житейската съдба и кариерата й, както и всички драми от личния й живот, вследствие на които песните й са толкова съкровени и вълнуващи.
Сред другите хитови материали в новогодишния “Биограф” са голям очерк за примадоната на съветската и руската естрада Алла Пугачова и ексклузивни интервюта с кънтри-легендата Кени Роджърс и любимката на няколко български поколения Кичка Бодурова. Списанието отделя 11 страници и на народната лечителка и гадателка Вера Кочовска, от чиято смърт се навършват 5 години през февруари.
Очерци за футболната легенда Йохан Кройф, за скандалджията на световния тенис Джон Макенроу, за актрисата-секссимвол София Вергара и за френската кралица Мария Антоанета допълват богатото съдържание на януарския “Биограф”, който излиза в увеличен обем с 24 допълнителни страници.

Leave a Reply