Александра Сърчаджиева и Ники Кънчев водещи на Vip Brother 2012

www.avtora.com | 11.09.2012

Big Brother за първи път ще има водещ, който ще представя епизодите на предаването. Това ще се случи в двойния сезон на Vip Brother и Big Brother All Stars. През годините форматът е имал различни варианти за водене на живите предавания, но никога не е имало водещ, който да представя епизодите. Това винаги се е правело от т.н. войс оувър (глас зад кадър), но тази година зрителите ще видят Алекс Сърчаджиева в тази роля. "Очакваме водещият да направи епизодите още по-интересни за зрителите", споделя Радо Тушев, изпълнителен продуцент на предаването. За лицето на Big Brother, Ники Кънчев остава добре познатата му роля на водещ на живите предавания, в които сме свикнали да виждаме номинациите и изгонването на Съквартирантите.
Кариерата на Алекс пред камера е дори по-дълга от тази на Ники Кънчев. В първият си филм – "Мечтатели" на Иван Андонов, тя се снима, когато е едва на две години и девет месеца, в ролята на дъщерята на Димитър Благоев. Кариерата и като водеща започва в младежкото музикално предаване "Мело ТВ Мания", което тя води в продължение на пет години, за последно зрителите я видяха в ролята на водеща на предаването "Фермер търси жена".
Сред театралните роли, с които Алека се гордее, са тези в "Железният светилник" на Асен Шопов и "Чайка" на Крикор Азарян. Изявите на Алекс в киното до този момент също заслужават подобаващо внимание – участието й във "Версен Жеторикс ", където играе с с Кристоф Ламбер , както и българкият филм, който дава сериозен тласък на кариерата й – "Шивачки" на Людмил Тодоров. За него тя печели наградата на най-добра женска роля на редица филмови фестивали. Последната и роля в телевизията беше в сериала "Женени с деца в България".

Оригинална публикация 

Leave a Reply