All Channels грабна отличие в категорията „PR агенция на годината за Европа”

www.prkernel.com | 13.07.2010 

All Channels | Public Relations, част от комуникационната група All Channels Communication, грабна отличие в категорията „PR агенция на годината за Европа” на международните бизнес награди Stevie 2010. Агенцията спечели медал за изключителни постижения в областта на връзките с обществеността след като международното жури даде своята положителната обратна оценка за дейността на компанията в България.
„Наградите Stevie са изключително ориентирани към бизнес показателите и резултатите, които претендентите показват. Това прави нашето отличие още по-ценно. All Channels е комуникационна група, която се доказва не само в сферата на иновативните и нестандартни комуникационни подходи, но и показва, че работата й е ефективна и носи дивиденти на марките, които представлява”, коментира Александър Дурчев, директор на All Channels Communication.
Наградите Stevie обхващат всички сфери на бизнеса и оценяват както компании и проекти, така и отделни личности и екипи. Всяка година комуникационни специалисти от цял свят се състезават в 40 категории. Проектите преминават през няколко етапа на оценяване. Участниците във всеки следващ етап се определят от жури, в което се включват международни специалисти в областта на комуникациите и връзките с обществеността. Тази година в престижния конкурс бяха изпратени над 1700 заявки за участие от 40 страни по света. Повече информация за наградите може да бъде открита на www.stevieawards.com/iba.
Официалната церемония по връчване на отличията и представяне на победителите в съответните категории за 2010 г. ще се състои на 27 септември (понеделник) в хотел Риц-Карлтън в Истанбул, Турция.
Със спечелването на тази награда All Channels | PR става единствената българска PR агенция, носител на 7 международни награди и над 15 номинации. По-рано тази година All Channels | PR спечели и 5 награди от първото издание на BAPRA Bright Award – конкурс за постижения в областта на връзките с обществеността у нас с изцяло международно 7 членно жури.

Оригинална публикация

Leave a Reply