AMIC БЪЛГАРИЯ И BEIED ОРГАНИЗИРАТ ОБУЧЕНИЕ „MEDIA SURVIVAL SKILLS”

AMI Communications I 23.03.2016

Организацията за бизнес обучения BEIED (Business Education for International Economic Development) и PR агенция AMI Communications България организират workshop на тема „MEDIA SURVIVAL SKILLS“. Обучението е с практическа насоченост и има за цел да помогне на мениджъри и професионалисти от различни бизнес и обществени сфери да придобият познания и увереност за комуникация с медиите.

Според последните данни за 2016 г. на глобалното проучване на доверието Edelman Trust Barometer 75% от хората очакват бизнес лидерите да са активни не само в пряка комуникация, но и в медиите. Опитът показва, че много често мениджъри на високо ниво отказват подходящи възможности за комуникация с медии именно заради липсата на достатъчно практически опит.

В рамките на интензивен еднодневен курс консултантите на AMI Communications България ще представят ролята на PR в интегрираните комуникации, изпитани тактики за „оцеляване“ в медиите и съвети от „кухнята“. Участниците ще влязат в кожата, и на журналисти, и на говорители. Ще имат възможност да създават новини, да говорят пред публика, да задават и отговарят на трудни въпроси

Обучението „ MEDIA SURVIVAL SKILLS“ ще се проведе на 14 април 2016 г. (четвъртък) от 10:00 ч. до 17:20 ч.

За повече информация и записвания посетете (http://beied.com/workshop-media-survival-skills-april-14/ https://www.facebook.com/events/513591698842651/ ).
Тренингът е предназначен за мениджъри, които трябва да говорят с медиите, за да бъдат в крак със съвременни изисквания, за професионалисти, които се сблъскват с намаляващата ефективност на рекламата, за предприемачи, които търсят нови и ефективни начини да популяризират бизнеса си и хора с визия, които искат да развият социалния си капитал.

Оригинална публикация

 

Leave a Reply