AMICA Astro – за хората и звездите и всичко, което се случва помежду им

QM Media I 1.02.2011

Какво може и какво не един хороскоп, докъде се простират неговите възможности и откъде започват нашите? Готови ли сме за пътуване до Марс и Венера или е по-добре да поемем по изпитания маршрут София – Созопол? В новия си брой списание AMICA говори за зодиите и пътя към себе си, за връзките и развръзките, за прогнозите и взимането на решения, за съдбата, срещите и разделите.

„Вие на кого бихте повярвали повече – на един астролог или на един финансист? Аз все още не съм готова с отговора. Причината е проста – разбирам точно толкова от хороскопи, колкото от счетоводство. С други думи – нищо. И се вълнувам от темата за астрологията по същата причина, заради която някои хора започват да се интересуват от борсата и да получават оргазъм от „Дау Джоунс“. Опитът ме е научил, че в игрите със сложни правила побеждават само добре информираните. Независимо дали са финансови акули или обикновени Риби“, казва главният редактор на списанието Богдана Златева.

В AMICA Astro четете още: Три жени разплитат своите любовни прогнози. Астролози, психоаналитици и други момчета на късмета. Зодиите в бизнеса и секса.
Фотографски проект „Двойките“.

Новият брой на AMICA е вече на пазара.

Leave a Reply