Анжелина Георгиева: “Всяко едно събитие е предизвикателство”

Web and Events Ltd I 1.11.2011

Анжелина Георгиева е мениджър в "Жокер медиа". Във фирмата е от създаването й. Преди това е работила в БНТ. Продължавам да се занимава с телевизия и сега като продуцент, сценарист и режисьор. Член е на Евразийската академия за кино, радио и телевизия със седалище в Москва и на Международния съюз на журналистите. В "Жокер медиа" освен с организирането на концерти и различни културни събития с комерсиален и представителен характер, се занимава с организация на частни партита, корпоративни събития и т.н.

Бихте ли ни разказали нещо интересно за Вас и Вашата работа? Какво Ви предстои през следващата година?
Новостите са в дейността на “Жокер медиа” като музикално-продуцентска компания. На 11 февруари в НДК за първи път ще пее Умберто Тоцци, познат на българската публика с песните “Глория”, “Te amo” и др. През март е гастрола на Театъра на Армен Джигарханян . На 27 март – Маестро Владимир Спиваков с “Виртуозы Москвы”. През април – украински класически балет и още много други интересни културни събития. Ивент събитията още са ниво начални разговори и за това не мога да ги назова.

Бихте ли споделили за какво ще говорите на Eventex Seminar 2011.
Имам 10 –годишен опит в организирането на подобни събития и от практическа гледна точка мога да разкажа какво и как се случва и какво не се случва в подготовката на едно ивент събитие. Рекламата и PR в ивент събитията.
Какво е най-ценното, което Ви дава работата в Жокер Медиа?
Усещането, че всеки ден е различен и комуникацията с много и различни хора.

Разкажете за Ваш проект, който е поставил предизвикателство пред Вас и екипа Ви?
Всяко едно събитие е предизвикателство.

Какво бихте препоръчали на хората, които искат да организират своето първо специално събитие?
Да се доверят на съветите на хората с опит в тази област.

И за финал…
Нека всеки един ваш ден бъде “специално събитие” за Вас и хората около Вас!

Анжелина Георгиева е част от лекторите на четвъртото издание на Eventex Seminar. Събитието ще се проведе на 16-ти и 17-ти ноември 2011 година в х-л Експо, София. Семинарът ще бъде посветен на последните тенденции в събитийната индустрия и актуални примери от добрите практики в страната и чужбина. Той ще срещне своите посетители с доказани професионалисти с опит в подготовката и провеждането на специални събития.
За повече информация и регистрация, можете да посетите сайта на събитието – www.eventex.bg
Организатор: Web and Events Ltd - www.webandevents.com 

Leave a Reply