Автомобил по избор ще спечели един от посетителите на “Автомобилен салон София 2013”

Интер Експо Център I 5.06.2013

Един от посетителите на стартиращия на 14 юни „Автомобилен салон София 2013“ ще има шанса да стане щастлив собственик на автомобил.

Освен насладата да разгледат и възможността да закупят някой от последните модели автомобили, един от посетителите на стартиращия на 14 юни „Автомобилен салон София 2013“ (присъедини се към събитието на https://www.facebook.com/events/132586406896548/) ще има шанса да стане щастлив собственик на автомобил.

За да участват в томболата, постетителите е необходимо да попълнят анкетната карта, в която трябва да отбележат избрания от тях автомобил. Изборът ще бъде труден измежду следните чудесни автомобили: Citroёn C-Elysee Seduction, Dacia Sandero, FORD FIESTA, Great Wall Voleex C10, Peugeot 301 ACTIVE, Renault Clio IV, Škoda Citigo.

Печелившият ще бъде изтеглен на 23 юни от 17.00 ч., в присъствието на представители на медиите.
Посетителите на най-дългоочакваното автомобилно шоу в страната ще могат да видят последните модели на марките ALFA ROMEO, BMW, CHEVROLET, CITROEN, DACIA, FIAT, FORD, GREAT WALL, HONDA, JAGUAR, JEEP, KIA, LADA, LAND ROVER, LEXUS, MAZDA, MERCEDES-BENZ, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RANGE ROVER, RENAULT, SSANG YONG, SKODA, SUBARU, TOYOTA и VOLVO. Мотори и скутери на BMW MOTORRAD, HONDA, PEUGEOT и PIAGGIO.

Изложението традиционно отразява тенденциите в развитието на бранша и среща директно потенциалните клиенти с представителите на автомобилните компании в страната. „Автомобилен салон София 2013“ (http://sofiamotorshow.eu/) отново ще е удобен и достъпен начин за демонстриране качествата на продуктите.

В шестте зали на изложбения комплекс на София ще бъдат представени и производителите и търговците на гаражно оборудване, резервни части, гуми, масла, автоаксесоари, охранителни системи, кар-аудио системи, а също така и лизингови компании, банки, застрахователи и други.

Организаторите са подготвили много интересни игри и впечатляващи награди през всичките девет дни на изложението. Всеки делничен ден от 17.30 до 19.30 ч., а в събота и неделя от 13.30 ч. до 15.30 ч. ще се теглят награди, сред които един тренировъчен ден с двамата пилоти Румен Динев и Калин Бенчев, талони за гориво, гуми и автоаксесоари и още много предметни награди.
С едноседмична почивка в четиризвездния хотел Palm Wings Beach Resort & Spa в Кушадасъ туристическата компания „Ориент 99“ (http://www.orient99.com/) ще зарадва един от посетителите. Два таблета, осигурени от Техномаркет (http://www.technomarket.bg/), пък очакват победителите в онлайн играта на изложението (https://www.facebook.com/events/132586406896548/) във Facebook.

Актуална информация за събитията следете на сайта на изложбения комплекс (http://iec.bg/bg) и в социалните мрежи Facebook (https://www.facebook.com/interexpocenter) и LinkedIN (http://www.linkedin.com/company/2726562). 

Leave a Reply