Байерсдорф България избра APRA Porter Novelli за своя ПР агенция

Focus-press.net I 7.09.2010

APRA Porter Novelli е новата ПР агенция на Байерсдорф България. Компанията ще се грижи за създаването и реализацията на цялостна комуникационна стратегия на козметичния гигант, като поема връзките с медиите на корпоративно и продуктово ниво.
„Байерсдорф България винаги е работила с професионалисти в областта на връзките с обществеността. Избирането на надежден партньор беше и си остана приоритет за нас още от създаването на фирмата преди почти 9 години. Вярваме, че изграждането на цялостния образ на фирмата и представляваните от нея марки до голяма степен се определя и от представянето ни пред медиите, адекватната комуникация и позиции в станалите вече задължителни социални медии. NIVEA и Eucerin, нашите най-важни марки в България, са за щастие харесвани, обичани и купувани. С APRA Porter Novelli заедно ще надграждаме и доразвиваме тези стабилни позиции,” каза Бедрос Калфаян, управител на Байерсдорф България.
„За нас е чест да работим със световен лидер като Байерсдорф и заедно да посрещнем предизвикателствата, промените и динамиката на съвременните медии. Вярвам, че съвместните ни усилия ще затвърдят водещите позиции на компанията на българския пазар и ще запазят и продължат да развиват репутацията и доброто й име и в бъдеще,“ заяви управителят на APRA Porter Novelli Томислав Цолов.
Байерсдорф e една от водещите международни корпорации в грижата за кожата и красотата. През своите над 125 години опит компанията е създала и лансирала на пазара редица марки, които се радват на универсално доверие – NIVEA, Eucerin, La Prairie, Labello, 8#2154, и Hansaplast/Elastoplast.
Основана през 1994 г., днес APRA Porter Novelli е сред водещите комуникационни агенции в България. Сред клиентите на компанията са Нестле България, Coca-Cola, HP, Санома Блясък България, Карлсберг България, Ромпетрол България и много други.

Оригинална публикация

Leave a Reply