БАПРА удължава срока за подаване на заявки за участие в конкурса Bright Awards до 1 март

БАПРА I 22.02.2011

Българската асоциация на PR агенциите (БАПРА) удължава срока за подаване на заявки за участие в конкурса BAPRA Bright Awards.

PR агенциите и вътрешните отдели на компании могат да се включат в конкурса на www.brightawards.eu до 1 март 2011 г. включително.

Кандидатурите ще бъдат разглеждани и оценявани от изцяло международно жури с президент легендарния авторитет в PR бизнеса Пол Холмс.

„Решихме да удължим с цяла седмица срока във второто издание на BAPRA Bright Awards, за да дадем възможност на повече колеги да участват. Изискванията към кандидатурите са строги и търсим наистина ефективни кампании, които се отличават на нашия пазар.”, сподели Максим Бехар, председател на БАПРА.

Припомняме ви, че в BAPRA Bright Awards могат да се включат всички PR агенции с кампании, организирани в през календарната 2010 г. Специална категория дава възможност за включване в надпреварата за наградите на вътрешно-комуникационни отдели на компании или организации. Подробна информация за първото издание на конкурса, критериите за оценка, сроковете и членовете на журито може да бъде открита на www.brightawards.eu.

BAPRA Bright Awards е първият PR конкурс у нас, в който изцяло международно жури ще оценява постиженията в сферата. Успоредно с председателя Пол Холмс  в журито членуват комуникационни експерти от САЩ, Великобритания, Румъния, Германия, Словакия, Дания, Финландия, Чехия, Русия, Франция и Белгия са влиятелни фигури в световния PR бизнес, част от тях са членове на най-голямата международна консултантска организация ICCO.

Оригинална публикация

Leave a Reply