Бедров при Мартин в СДС, Асен Григоров и „Челюсти“ – в стола на Милен Цветков

www.bnews.bg | 2010-02-01

Доскорошният журналист на бТВ, а после и на фалиралата телевизия на Иво Прокопиев ReTV Иван Бедров отскоро подпомага лидера на СДС Мартин Димитров. Това обаче не била основната му дейност, защото работел и над други свои проекти, научи от самия него BNews.
Другият журналист, който работеше като PR на "Раковски" 134, Асен Григоров, пък вероятно ще седне в стола на отстранения от ефира на "Нова телевизия" Милен Цветков. Григоров също е бивш служител на олигарха Прокопиев като шеф на фалиралата телевизия ReTV. Преди една седмица той е имал дискретна среща в центъра на София с водещата на предаването "Челюсти" Диана Найденова.
Разговорите между двамата са се провели преди многознайкото да бъде свален от екрана. Затова нищо чудно преместването на тандема в предаването на Милен Цветков да е било вече решено преди махането на Милен. Според запознати Григоров ще е само продуцент в сутрешния блок на Нова.
Милен Цветков беше изненадващо отстранен от ефир в края на миналата седмица. Екранната му половинка Лора остана сама да води предаването пред съчувствените погледи на публиката. Мотивите на ръководството на Нова бях ниския рейтинг и сбърканата концепция на сутрешното им предаване. След последните рокади по телевизиите и партийните пресцентрове явно хората, работили за Прокопиев, ще се сдобият с ключови позиции за формиране на мнение.

Оригинална публикация

 

Leave a Reply