Битка на живот и смърт! За дуелите между съотборниците – само в новия брой на F1 Racing!

S Media Team I 6.05.2011

F1 Racing изправи един срещу друг в своеобразно състезание двамата най-титулувани рали шампиони на България в последното десетилетие – Димитър Илиев и Крум Дончев. Този път предизвикателството не беше с автомобили, а с летящи въпроси. Вижте още кой от двамата победи на канадска борба!

В брой 59 ще намерите и анализ и на първите три състезания от сезон 2011 – Австралия, Малайзия и Китай и представяне на предстоящите кръгове в Турция и Испания.

Списание F1 Racing отразява изтънчения, вълнуващ и бляскав свят на Формула 1, улавя драматичните моменти, поставя въпроси и коментира най-емоционалния спорт в света. Изданието има уникален стил и редакторско присъствие, което му носи авторитета на най-популярното списание за Формула 1.

В България F1 Racing се издава от S Media Team – партньор на BBC за България, Сърбия, Македония, Черна гора, Косово и Албания, на Haymarket Consumer Media и Hello!Limited. Портфолиото на издателя включва престижни издания като BBC TopGear, BBC GoodFood, BBC Knowledge, HELLO! България, Yachting&Lifestyle, Prime_Time, Motor Show и Speed-Press.

За повече информация:

Димитрина Шишкова
S Media Team
Marketing & Communications
+359 2 400 6666
+359 884 561 140
E: d.shishkova@smediateam.com
store.smediateam.com 

Leave a Reply