Българска рекламна платформа „влезе” във Facebook

www.news.bg | 13.04.2011

 

Българската рекламна платформа EasyAds.bg е допусната като рекламен доставчик на Facebook, похвалиха се от компанията.
Социалната мрежа промени условията си към рекламните доставчици през миналия месец и само 80 компании отговориха на новите изисквания. Сред задължителните условия за партньорство с Facebook са въвеждане на механизъм за оценка на рекламите, редовна поддръжка и многоезична администрация.
Сред „отличниците" се наредиха водещите международни рекламни мрежи Adconion, CPXinteractive, Advertising.com (AOL), FoxNetworks и ValueClick. В тази сериозна компания е и българската платформа EasyAds.bg.
От днес тя ще започне да обслужва рекламни площадки в няколко от най-големите български Фейсбук приложения (Facebook Apps) с обща месечна аудитория над 1.000.000 потребители.
„Разработчиците на български приложения заслужават да монетаризират рекламния си инвентар при най-добрите възможни условия и ние искаме да отговорим на нуждите им. Стремим се да осигуряваме, както добра доходност на собствениците на приложения, така и висока ефективност на нашите клиенти-рекламодатели", посочи Иван Иванчев, изпълнителен директор в Изи Онлайн АД.
Според него, дългогодишният опит в областта на рекламния софтуер и възможността за личен контакт с клиентите прави EasyAds силно конкурентен продукт. В България рекламната мрежа си партнира с над 200 популярни уеб сайта, сред които е и News.bg.

Leave a Reply