Българската асоциация на PR агенциите удължава срока за подаване на кандидатури в четвъртото издание на конкурса BAPRA Bright Awards 2013

БАПРА I 8.03.2013

18-членно международно жури ще оценява най-добрите PR кампании в България

Поради голям интерес Българската асоциация на PR агенциите обяви удължаване на срока за набиране на проекти, които ще се борят за награда в четвъртите по реда си награди BAPRA Bright Awards 2013. Крайният срок за подаване на заявки в тазгодишното издание на конкурса е 13 март, не по-късно от 23:59 часа.
Категориите, в които най-добрите PR кампании ще се борят за приз тази година, са 7: „Кампания за устойчиво развитие”, „Специално събитие”, „Иновативна кампания”, „Кампания, реализирана от вътрешен PR отдел”, „Комуникационна кампания на годината”, „Агенция на годината” и най-новата категория в конкурса – „Комуникационна кампания в публичния сектор”.
Всички кандидатури ще бъдат оценявани от 18-членно международно жури начело с Франсис Ингхам, изпълнителен директор на ICCO, глобалната организация, представляваща над 1500 агенции от 28 национални асоциации от целия свят. Освен това той е и генерален директор на Британската PR консултантска асоциация (PRCA). Сред останалите членове на журито са и Джон Сандърс, регионален президент на Fleishmann-Hillard за Европа, Средния Изток и Африка и известен интернационален експерт в PR областта; Александър Кордейро, член на управителния съвет на IPRA и два поредни мандата председател на борда на Португалската асоциация на комуникационните и PR агенции; Кристоф Жинисти, президент на IPRA за 2013г.
В конкурса BAPRA Bright Awards 2013 могат да участват всички проекти, организирани от PR агенции и от вътрешни отдели на компании. Кандидатурите за участие се подават чрез уеб-базиран формуляр на http://bapra.bg/2012/?content_id=10.

Повече за БАPRА:
Българската асоциация на PR агенциите (БАПРА) е създадена PRез 2001 г. като представител на най-авторитетните компании за комуникационни услуги на пазара в България. За изминалите 11 години БАПРА допринася за повишаването на етичните стандарти и професионализма в сферата. Всички компании, които членуват в асоциацията, приемат Етичния кодекс, гарантират прозрачна и почтена дейност, висок професионализъм и лоялно отношение, както към клиентите, така и към своите колеги. Повече информация за асоциацията можете да намерите на www.bapra.bg

За повече информация и въпроси:

Юлия Златанова    

All Channels PR 
Тел. 02/434 03 81, 0879 163 251 
Email: jzlatanova@all-channels.com

Елица Серафимова

БАПРА

Тел. 02/ 434 03 86, 0882 54 43 62

Email: office@bapra.bg

Leave a Reply