Даниел Киряков е новият мениджър „Комуникации и КСО” в Енел Марица Изток 3

Human Capital I 7.03.2011

Той поема позицията от Косара Марчинкова

Даниел Киряков се присъединява към компанията през 2007. Той започва на позицията специалист „Комуникации” в основната компания на Групата Enel в България. Обхватът на позицията му включва широк обхват от дейности и проекти: вътрешна и външна комуникация, протокол, издателска дейност, уеб-планиране, брандинг, реклама, връзки с медиите, корпоративни събития. През декември 2009 позицията му е разширена с фокус върху безопасността.

Новата позиция „Комуникации и КСО” той наследява от Косара Марчинкова, която поема поста „Корпоративни отношения и комуникации” в Enel Green Power North America, част от Групата Enel.

Преди да сe присъедини към Енел Марица Изток 3, за две години, Даниел е част от „Български икономически форум”, където е главен организатор на специализирани събития като основнен акцент в календара му е „Икономическия форум за Югоизточна Европа”. Там той е бил и главен редактор на списание „The Region, the SEE Europe Business Magazine” и част от екипа управляващ събитията на организацията. Подпомагал е стартирането на няколко електронни страници на Форума.

Даниел Киряков е бил избиран два пъти за член на Комисията по социално-битовите въпроси на учащите към Софийски университет, където отговаря за провеждането на класациите за настаняване на общежитие на учащите. Взима активно участие в проектирането и пускането на специализиран софтуер, подобряващ ефективността на работата.

Даниел има бакалавърска степен по „Философия” и по „Политология” от Софийския университет. Семестриално завършил е магистърска програма „Международни политически отношения и сигурност”.

Член е на Европейската асоциация на комуникационните директори (EACD).

Оригинална публикация

Leave a Reply