Децата на най-известните злодеи на Дисни в съвременно приключение във филма „Наследниците“, с премиера на 19 септември, събота, по Disney Channel България

 www.knowbox.bg | 1.09.2015г.

Най-новият филм на Дисни – „Наследниците“ ще се излъчи премиерно на 19-ти септември от 11:30 часа по Disney Channel България.

Съвременната музикална история е препратка към традиционните приказки на Дисни. Филмът представя потомците на познати приказни герои, сред които злодеите – Круела де Вил, Злодеида, Злата кралица, Джафар, както и представителите на доброто – Аурора, Кралица Бел и Принц Филип, Феята Кръстница и др.

Историята се развива в идиличното кралство Аурадон, където Бен, доброжелателният син на Крал Чудовището и Кралица Бел („ Красавицата и Звяра“), се подготвя да се възкачи на престола.  Принцът решава да даде шанс на проблемните потомци на Круела Де Вил, Злодеида, Злата кралица, Джафар, които са изолирани на „Островът на изгубените“. Той им позволява да посещават училището в Аурадон заедно с наследниците на Феята кръстница, Ариел, Спящата красавица и др. Така тийнейджърите Мал, Иви, Карлос и Джей за първи път в живота си излизат от затвора на острова.„Наследниците“ ще разкрие дали те ще поемат по пътя на своите родители злодеи, или у тях ще надделее доброто и ще спасят кралството.

В музикалния тийн филм участват популярни лица от други продукции на Disney Channel, сред които – Дъв Камерън, Камерън Бойс, Бубу Стюърт и София Карсън, които влизат в ролите на синовете и дъщерите на най-лукавите злодеи в „Наследниците“.

Забележителният актьорски състав включва и Мичел Хоуп, Уенди Ракел Робинсън, Маз Джобрани, Кати Наджими и носителката на награда „Тони“ – Кристен Ченоует.

Филмът е интересен както за децата и тийнейджърите, така и за  техните родители, тъй като историята е поднесена много забавно, с ироничен хумор.

Носителят на „Еми“ – Кени Ортега („Училищен мюзикъл“) е режисьор, хореограф и изпълнителен продуцент на „Наследниците“. Уенди Джафет („Съзряване“, „Италианска афера“) също е изпълнителен продуцент. Пол Бекер („Мислиш си, че можеш да танцуваш Канада“) е ко-хореограф. Сценарият е написан от Джозан Макгибън и Сара Париът (създатели и сценаристи на „Стартова Съпруга“ и номинирани за Еми за сценария на епизода „Булката беглец“), които също са ко-продуценти. Марк Хофелинг („Училищен мюзикъл“) е сценограф и Кара Соун („Топ дизайнер“) е дизайнер на костюмите.
 

Автор:
knowbox

Leave a Reply