Дискусия: „Обективността на медиите и медийното законодателство”

Начало: Понеделник, 31 Януари 2011 г. – 09:45 часа
Край: Понеделник, 31 Януари 2011 г.
Място: София, зала 10 на НДК /вход А3, ет.8/
Достъп: Свободен
Организатор: Фондация „Фридрих Еберт", Бюро България и Института за социална интеграция, с партньорското съдействие на Българска социалистическа партия
Отворено за медии: Да

На 31 януари 2011 г. /понеделник/ от 9.45 часа в зала 10 на НДК /вход А3, ет.8/ ще се проведе дискусия на тема „Обективността на медиите и медийното законодателство". Форумът е организиран от Фондация „Фридрих Еберт", Бюро България и Института за социална интеграция, с партньорското съдействие на Българска социалистическа партия.

В рамките на първия панел на дискусията „Плурализмът в медиите" ще бъдат обсъдени взаимоотношенията собственик – редактор – журналист, както и темите за монополите, пазарите и общественото мнение.

Във втория панел „Медийно законодателство" ще бъде дискутиран въпросът докъде да стигне регулацията.

За участие във форума са поканени български журналисти, политици, членове на Европейския парламент, народни представители. Покана е изпратена и до посланиците на Република Унгария, Република Полша, Кралство Белгия, Федерална република Германия и Съединените американски щати.

————————————————————————–

Пълната информация за събитието може да откриете в EventBox.bg – Бизнес събитията в Българияhttp://www.eventbox.bg/events/1376

Leave a Reply