Джим Шийлдс: „Работата на мениджъра е да разбира клиента“

M3 Communications College I 13.07.2011

Американският експерт бе удостоен с почетно място в Борда на директорите на M3 Communications Group, Inc.

13 юли 2011 г., София. Джим Шийлдс, експерт по модерен мениджмънт, изнесе за първи път публична лекция в България. В M3 College той говори по темата Transformations change everything.

Шийлдс разкри пред аудиторията един нов поглед към промените, според който те трябва да бъдат приемани като възможности, а задачата на мениджъра е да ги предвижда, приема и опознава.

„Социалните медии и социалните мрежи преобразяват интернет, преобразяват и света на бизнеса. Важно е мениджърите да насърчават своите служители да използват социалните мрежи, така както и техните клиенти”. Това съветва Джим Шийлдс мениджърите, за да приобщят служителите си към мисията на компанията.

Експертът разказа за новото понятие в маркетинга Buy-ology (buy – купува и ology – наставка за наука), термин, обозначаващ науката, която се опитва да разгадае мотивите за покупка.

Максим Бехар, управител на M3 Communications Group, Inc., изненада г-н Шийлдс, като го удостои с почетно място в Борда на директорите на водещата PR агенция у нас.

Джим Шийлдс ще гостува в M3 College и на 14 юли (четвъртък) от 9:00 ч., когато ще разкрие тънкостите за The Winning Power of Brand.

Джим Джеймс Шийлдс има повече от 20 години опит в областта на международния маркетинг и мениджмънт. Практикувал е в САЩ, България и Русия. Бил е член на Управителния съвет на Американския университет в България. В момента е CEO, Managing Partner – J. Crawford Associates, Inc.

M3 College е първият изцяло лицензиран център за професионално индивидуално и корпоративно обучение в областите PR, маркетинг и бизнес комуникации в България. Колежът е представител на Manhattan Institute of Management и е част от M3 Communications Group, Inc., водеща PR компания в България, асоцииран член на Hill & Knowlton Group – най-голямата PR агенция в света.

————————————————————————–

Пълната информация за събитието може да откриете в EventBox.bg – Бизнес събитията в България:http://www.eventbox.bg/events/1987 

Leave a Reply