ДЖУЛИАНА МАРГУЛИС, НОМИНИРАНА ЗА НАГРАДАТА „ЗЛАТЕН ГЛОБУС“ ЗА 2013 ГОДИНА ЗА РОЛЯТА Й НА АЛИША ФЛОРИК, МОЖЕ ДА БЪДЕ ГЛЕДАНА В НОВИТЕ ЕПИЗОДИ НА „ДОБРАТА СЪПРУГА“, СЕЗОН 4, през февруари 2013 г. ПО DIVA UNIVERSAL ВСЯКА НЕДЕЛЯ В 21:00 ЧАСА

Chello Central Europe I Юлия Трайкова I 4.02.2013

Добрата съпруга“ е филм с участието на носителката на наградите „Еми“ и „Златен глобус“ Джулиана Маргулис в ролята на Алиша Флорик – съпруга и майка, която поема отново контрола върху личния и професионалния си живот, след като съпругът й Питър е замесен в скандал, свързан със секс и политическа корупция.
 
Неотдавна актрисата беше номинирана за четвърти път за наградите „Златен глобус“, които ще бъдат връчени на 13 януари в Лос Анджелис. Другата участничка в сериала, номинирана за „Златен глобус“ за най-добра поддържаща роля, е Арчи Панджаби, която изпълнява ролята на Калинда Шарма.
 
В „Добрата съпруга“, сезон 4, през февруари 2013 г. ПО DIVA UNIVERSAL ВСЯКА НЕДЕЛЯ В 21:00 ЧАСА кариерата на Алиша напредва успешно и докато се приспособява към промените у дома и в работата, тя продължава да търси и преоткрива новото си аз. Освен това, Алиша трябва да вземе решение до каква степен тя и децата ще вземат участие в надпреварата на Питър за губернаторския пост, съпругът на Калинда (Марк Уорън) се завръща, и „Локхарт Гарднър“ са изправени пред нови финансови проблеми.
 
В самото начало на този нов сезон Алиша се занимава с репортер, който разпитва за състоянието на брака й с Питър и кампанията се насочва изцяло към семейните ценности. След временното си отстраняване от работа Уил се завръща във фирмата, на която междувременно е назначен попечител (Кларки Хейдън, в ролята – Нейтън Лейн) със задачата да контролира фирмата в началото на банкрута й. Междувременно Калинда се сблъсква очи в очи с отчуждения си съпруг (Марк Уорън), а връзката на Алиша с Уил е на път да бъде разкрита на пресата, но всъщност тя се превръща в поредния потенциален скандал за Питър. След като е била лъгана от съпруга си в продължение на години, Алиша е нащрек и разбира, че не е лош детектор на лъжи. Макар че далеч не може да бъде наречена успешен адвокат – губи дела, прави грешки, тя има една положителна черта и това е симпатията й към нейните клиенти. Тя знае какво значи да бъдеш подценен. 
 
Това е и първият сезон на сериала след смъртта на изпълнителния продуцент Тони Скот. Премиерата на сезона е посветена на смъртта на Скот.
 
Гостуващи звезди в „Добрата съпруга“, сезон 4:
 
·       Участничката в „Спешно отделение“ и „Спасете ме“, актрисата Мора Тиърни се явява в поддържащата роля на Мади Хейуорд – забогатяла със собствени усилия милионерка, която става доайен на демократите в Чикаго.
·       Гостуващата звезда – британският актьор Марк Уорън („Измамници“) в ролята на манипулативния бивш съпруг на Калинда, към когото тя все още изпитва влечение, което не може да преодолее.
·       Кайл Маклоклън („Отчаяни съпруги“, „Сексът и градът“), който си е запазил участие в много епизоди като част от персонала на „Локхарт Гарднър“.
·       Гостуващата звезда Аманда Пийт („Студио 60“) в ролята на офицер от армията, обвиняваща цивилен изпълнител в опит да я изнасили в Афганистан.
·       Шесткратната носителка на наградата „Еми“ Брайън Денехи е привлечена да участва като гост-звезда заедно с Пийт в ролята на опониращ му адвокат.
·       Гостуващата звезда Кристина Ричи в ролята на Терез Дод – една много неприятна комедийна актриса от "Анатомия на една шега".
·       Ветеранката от „Западното крило“ и „Брилянтин“ Стокард Чанинг, която ще изпълнява ролята на Вероника – майката на Алиша. Вероника пристига в града за Деня на благодарността и в типичния стил на “Добрата съпруга“ следва да очакваме драма.
·       Носителката на наградата „Тони“ Кристин Ченоует, която се явява в премиерата на сезона в ролята на политическата репортерка Пеги Бърн.
·       Рита Уилсън се завръща в ролята на Виола Уолш – адвокатка от Лос Анджелис, която в миналото е имала спречкване с Локхарт/Гарднър.
·       Нейтън Лейн („Продуцентите“, „Клетка за птици“) участва в поддържащата роля на Кларки Хейдън – попечител, назначен да ограничи разходите на фирмата и да я оздрави.
 
В ролите:
Алиша Флорик………………………. Джулиана Маргулис
Кери Агос…………………………….. Мат Зукри
Калинда Шарма…………………….. Арчи Панджаби
Уил Гарднър………………………… Джош Чарлс .
Даян Локхарт………………………… Кристин Барански .
Илай Голд……………………………. Алън Къминг
Питър Флорик………………………. Крис Нот
Грейс.………………………………… Макензи Вега
Зак Флорик………………………….. Греъм Филипс .
Джаки Флорик………………………. Мери Бет Пейл
 
 
Сезон 4 на „ДОБРАТА СЪПРУГА“ ще се излъчва всеки неделен ден от 21:00 часа само по DIVA UNIVERSAL!
 
За DIVA Universal
DIVA Universal е развлекателен канал, предназначен за жените по цял свят. Той е забавен, жизнерадостен и оптимистичен, но в същото време – емоционален, трогателен и сърдечен. С благородните си и възвисяващи драматични филми и динамични риалити шоу програми DIVA Universal превръща развлечението в празник.
 
За Universal Networks International
Universal Networks International – отделът за международни канали на NBCUniversal, е едно от първокласните световни портфолиа, предлагащо качествено съдържание и завладяващи брандове в над 176 територии в Европа, Средния изток, Африка, Латинска Америка и Тихоокеанска Азия.  Брандовете, включени в портфолиото, са: Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA Universal и Golf Channel. Тези уникални брандове предлагат пълен диапазон от възможности за развлечение на местните жители по цял свят. Universal Networks International има контролиращ интерес в акционерното дружество KidsCo.
Universal Networks International е отдел на NBCUniversal, една от водещите световни медии и развлекателни компании в развитието, производството и маркетинга на развлечения, новини и информация сред зрителите от цял свят. Comcast Corporation притежава 51% контролиращ интерес в NBCUniversal, а дяловият капитал на GE е 49%.
 
ДОБРАТА СЪПРУГА
Въведение към Сезон 4
Запис
 
ДЖУЛИАНА МАРГУЛИС – „Алиша Флорик“
1.     Как кандидатурата на Питър за губернатор се отразява на Алиша в Сезон 4?
Джулиана Маргулис:„Очаквайте да видите една много подкрепяща съпруга в Сезон 4. Алиша иска Питър да спечели надпреварата за губернаторския пост и има много причини за това. Мисля, че най-убедителната сред тях е, че тя наистина смята, че той ще бъде добър губернатор и че той е човек, който подкрепя много от каузите, които са важни за Алиша – Питър е демократ и поддръжник на човешките права. Аз мисля, че е много актуално точно сега, имайки предвид политическата ситуация в Америка, че сюжетът се насочва към политиката. Това не означава, че няма да има много съдебни сцени, но сюжетът определено се насочва към политическата сцена, което е секси и вълнуващо.“
2.     Повече за ефекта на избора на Питър върху Алиша.
Джулиана Маргулис:„Алиша установява, че надпреварата на Питър за губернаторския пост е много вълнуваща. Аз мисля, че за нея това означава откриване на много възможности. Изведнъж тя става един от най-важните хора в адвокатската фирма, тъй като всички искат съпругата на Държавния прокурор и може би – губернатор, да работи по техните дела – това печели съдебните заседатели. Изборът на Питър й отваря врати, за които тя не си е давала сметка, че би искала да се отворят, това е, което поражда интерес.“
3.     Защо „Добрата съпруга“ е един от най-добрите телевизионни филми?
Джулиана Маргулис:„Добрата съпруга“ е филм за възрастни. Ако гледате внимателно, ще видите невероятно нюансирани изпълнения, които Ви водят в определена посока, без да съзнавате това. Текстът е толкова изискан; той просто Ви дава възможност да се впуснете в това пътуване с тези персонажи, като в същото време Ви държи малко в напрежение. Никога не съм била в екип, където толкова много хора четат сценария с такова въодушевление. Защото едно е поддържащият персонал да прави нещо, за да ти даде възможност да се изразиш, но когато той е толкова ентусиазиран, колкото и самите актьори, имаш увереността, че нещата наистина се получават.“
4.     Какви изненади можем да очакваме в Сезон 4?
Джулиана Маргулис:„Не мога да говоря за това, което ще се случи през този сезон, всичко което мога да кажа, е че Мишел и Робърт [Кинг] са великолепни. Може би има трима души в света, които знаят какво ще се случи в този сезон, включително мнозина от актьорския състав. Но, аз ще кажа това: той е великолепен с начина, по който тези персонажи допълват разказа.“
5.     Как се развива връзката между Алиша и Ели в Сезон 4?
Джулиана Маргулис:„Харесва ми това, което се случва тази година с Ели и Алиша. Ели е единственият, който знае всички тайни на Алиша още от времето, когато Калинда я предава, и тази връзка не може да продължи повече. Наистина е интересно да се види как приятелството с Ели се изгражда на две различни нива: първо, с това че и Алиша, и Ели искат да успеят, и второ, с това че между тях най-после се поражда емпатия. Аз мисля, че Ели изпитва, макар и против волята си, голямо съчувствие към Алиша заради бедите й, както и че тя разбира много добре през какво трябва да премине той, за да осигури избора на нейния съпруг. Тези тайни спояват връзката помежду им.“
6.     Ще разберем ли в Сезон 4 кой стоеше зад тайнствените телефонни обаждания на финала на Сезон 3?
Джулиана Маргулис:„Да. Това е всичко, което мога да кажа.“
7.     Къде ще бъде Уил в началото на Сезон 4?
Джулиана Маргулис:„Уил отсъстваше известно време, но се завръща отново, и то в малко възбудено състояние. Ще видите първия му епизод в съда, в който той се появява отново и в който полага огромни усилия и поема рискове, каквито не е длъжен да поема, които донякъде ни вкараха във финансов проблем, но това винаги е рисковано. Той се завръща с огромно чувство на увереност.“
8.     Как се развива връзката между Уил и Дайан в Сезон 4?
Джулиана Маргулис:„В Сезон 4 връзката между Уил и Дайан се задълбочава още повече, заради преживяното от него и заради нейната подкрепа. Нямаше как да знаете дали те се подкрепят взаимно, но те наистина се подкрепят. Аз мисля, че Вие ще се убедите в това, тъй като ще се появят много други сили, които ще се опитат са ги разделят.“
9.     Още нещо за връзката между Уил и Дайан?
Джулиана Маргулис:„Независимо от това, че адвокатската компания е изправена пред банкрут, тя въпреки това представлява изгодна инвестиция и много хора имат апетити към нея. Когато компанията започне да се разпада, когато е най-уязвима, тогава всички се спускат върху нея като лешояди. Чудесно е да се наблюдава противоборството между Кристин Барански и Джош Чарлс и изграждането на приятелство между Дайан и Уил.“
10.Кои гостуващи звезди са сключили договор за Сезон 4?
Джулиана Маргулис:„Това са: Брайн Денехи, Аманда Пийт, Нейтън Лейн, Рита Уилсън, Джон Бенджамин Хики.“
11.Каква роля играе гост-звездата Нейтън Лейн в Сезон 4?
Джулиана Маргулис:„Нейтън Лейн изпълнява ролята на много угнетен, да не кажем сърдит попечител в нашия управителен съвет. Той е длъжен да се намеси и, на практика, да ни вкара принудително в пътя, заради това, че сме вземали дела, които не са се рентирали и сме стигнали до банкрут. Той идва, за да оправи всичко това. Нейтън Лейн се придържа много стриктно към ролята си и е невероятно усърден, така че е доста трудно да издържиш някоя сцена, без да се разсмееш, защото в играта си той е пълната противоположност на това, което съм свикнала да виждам у него. Вълнуващо е да се работи с него.“
12.Работили ли сте с Мора Тиърни, преди тя да се включи като гост-звезда в Сезон 4?
Джулиана Маргулис:„Мора Тиърни изроди бебетата-близнаци на сестра Хатауей в Сезон 6 на „Спешно отделение“. Мора пое ролята на медицинската сестра в „Спешно отделение“, а аз отплувах в залеза заедно с Джордж Клуни. Всичко беше перфектно.“
13.Помогна ли Ви Алън Кънинг да спечелите номинацията си за наградата „Еми“ за Сезон 3?
Джулиана Маргулис:„Дължа на Алън Кънинг голяма услуга. Мисля, че той свърши страхотна работа, като каза на хората, че аз ще покажа абсолютно всичките си данъци, че не използвам дубльори. Аз правя всичките си озвучавания сама. Аз говоря 20 различни езика и прекарвам свободното си време в озвучителни студия, където озвучавам себе си на 20 различни езика.“  

Leave a Reply