Днес се провежда PR Thursday на тема: “Как се налага бранд в България?”

Заповядайте на 18 ноември, четвъртък, от 18:30 часа в сградата на М3 College, за да се включите в дискусия на тема „Как се налага бранд в България?“

Брандът не е просто лого. Той е сбор от възприятия в съзнанието на потребителя. Налагането на бранд изисква полагане на ежедневни усилия от страна на бранд мениджъри, рекламни и маркетингови агенции. Тяхната крайна цел е да увеличат неговата възприемана стойност, да изградят доверие към бранда и лоялни клиенти.

Как се случва това в България, ще разберете този четвъртък в M3 College.

Наши гости ще бъдат:

Ева Мичева–Вучева, бранд мениджър на сайта АБВ. Като специалист в областта на дигиталния маркетинг тя ще ни разкаже повече за предизвикателствата пред налагането на онлайн брандове в България и как в Нет Инфо.БГ успяват да се справят с тях.

Юлиан Добрев, директор „Изследвания“ в агенция „Прагматика“. Той ще сподели своя опит от работата си с едни от най-големите български и световни брандове.

Включете се в нашата дискусия и ще научите:

– Как се налага бранд в България?
– Какво определя стойността на един бранд?
– По какъв начин търговската марка изгражда доверие у потребителите?
– Как брандът се превръща в желан и любим?

Ние, от екипа на PR Thursday, ви каним в 18.00 ч ~18.20 ч. – преди началото на дискусията, за дa можем да се запознаем с вас и заедно да изпием по чаша вино в непринудената и приятелска атмосфера на M3 College!

Вход, облекло, питиета и дискусия: СВОБОДНИ!

————————————————————————–

 

Пълната информация за събитието може да откриете в EventBox.bg – Бизнес събитията в Българияhttp://www.eventbox.bg/events/1072

Leave a Reply