Две световни супернагради за българска PR компания

 
„PR агенция на годината“ и „Най-иновативна компания на годината“ за М3 Communications Group, Inc.
 
13 юли 2010 г., София. М3 Communications Group, Inc. бе отличена тази нощ два пъти от Международните бизнес награди Stevie Awards 2010 в категориите „PR агенция на годината за Европа“ и „Най-иновативна компания на годината за Европа“.
 
Наградите Stevie са част от единствената глобална бизнес програма, целяща да отличи и промотира най-добрите компании и бизнес практики в света.
 
М3 Communications Group, Inc. за втори път достига до финалите в категорията „Най-добра агенция“. За първи път компанията е отличена през 2007 г.
 
„Тези награди показват, че нивото на българския PR бизнес е съизмеримо с това на световния“, каза Максим Бехар, управител на М3 Communications Group, Inc. „Отличието, като част от многото награди на нашата компания за тези 15 години работа, е признание за усилията, които полагаме, за да развиваме бизнеса си“, допълни той.
 
Членовете на борда на Stevie Awards избраха победителите сред повече от 1000 компании от над 25 страни. Предварителният процес на селекция продължи повече от 2 месеца, а в оценяването се включиха съдии от различни страни по света.
 
Победителите в Международните награди Stevie се състезаваха в категории, сред които „Най-добра международна компания“, „Най-добър нов продукт“ и „Най-добра програма за социална отговорност“.
 
Наградата си за най-иновативна компания М3 Communications Group, Inc. получи, кандидатствайки с добре познатия на обществото проект „Преоткрий София – 130 години столица“, чрез който Alpha Bank и Столична община подариха на софиянци възможността да се насладят на романтиката и архитектурата на отминалите векове по повод 130-ата годишнина от обявяването на София за столица и от основаването на банката.
 
Двете награди, с които българската PR компания е отличена, ще бъдат връчени на специална галацеремония през септември тази година в Истанбул.
 
За наградите на М3 Communications Group, Inc. можете да прочетете на:
http://www.stevieawards.com/pubs/iba/awards/408_2633_20485.cfm и
http://www.stevieawards.com/pubs/iba/awards/408_2633_20484.cfm.
 
Пълен списък с имената на всички победители в международните Stevie награди и повече информация за програмата можете да намерите на: www.stevieawards.com/iba.
 
За повече информация, моля, свържете се с
M3 Communications Group, Inc., тел. 02/ 818 70 10.

 

2 Responses to “Две световни супернагради за българска PR компания”

  1. Chris Says:

    DISTINGUISHED HONOREES е много различно от STEVIE AWARD WINNER. Добър PR трик номинация да бъде обявявана като “Две световни супернагради за българска PR компания” като заглавие на статията. Не съм сигурен лъжата дали е добър PR.

  2. Максим Бехар Says:

    Това – разбира се – не е лъжа. DISTINGUISHED HONOREE е награда и то наистина супернаграда… Желая всеки от вас един ден да я получи. Никъде в текста не е използувана думата winner, въпреки, че спокойно бих могъл да го направя:)

Leave a Reply