Euro RSCG 4D стартира шоу в YouTube

Дневник PR Сфера I 20.04.2011

Euro RSCG 4D България стартира собствено онлайн шоу в YouTube, чието съдържание ще бъде генерирано от феновете им във Facebook. В 4D Show, което започва на 20 април, Кзавие Оярхсабал ще дискутира теми, свързани с дигиталните комуникации и поведението на Y поколението в интернет, подправени с много хумор.

"Искаме да покажем развитието на развлекателната индустрия, при която съдържанието се генерира от потребители", каза Оярхсабал. "Поради тази причина феновете ни във Facebook ще решават темите, които ще обсъждаме в бъдещите епизоди". Според водещия на шоуто, това е най-добрият начин за създаването на интересен продукт, който да забавлява зрителите. "Хората ще гледат това, което са си поръчали и това е възможно, благодарение на социалните медии", каза той.

"Видеото е чудесен начин за взаимодействие с потребителите и то трябва да бъде по-често използвано от компаниите", сподели Никола Галан, управляващ директор на Euro RSCG 4D България. "Вярвам, че бъдещето на дигиталните комуникации е ориентирано в посока на интерактивното видео и излъчването на живо".

4D Show е пародия между дигиталния и реалния свят. "В първия епизод, основната тема е " трябва ли да използвате Photoshop и да коригирате вашите снимки във Facebook, за да бъдете по-харесвани". Ще направим няколко експеримента, за да проверим реакциите на хората".

Euro RSCG 4D е най-голямата дигитална агенция в света с 118 офиса в 42 страни. Централите на компанията са разположени едновременно в Лондон и Ню Йорк. Освен това нейни офиси могат да се намерят на много места в Европа, Северна и Латинска Америка, Азия, Близкия Изток и Африка. Офисът в България е открит през март 2010 г., 14 години след основаването на Euro RSCG в София. Euro RSCG 4D е международната агенция, посветила се на дигитални комуникации в България със своя екип от онлайн маркетинг специалисти.

Оригинална публикация

 

Leave a Reply