Faked Stars показаха как го правят Звездите в „Така го правят жените” по BBT

PRates I 23.07.2010

Елвис и Фреди флиртуват с водеща

Елвис Пресли и Фреди Меркюри, бяха специални гости в следобедното токшоу на BBТ, в понеделник. Заедно с тях се очакваха и колежките им Лили Иванова и Лейди Гага. „От много участия, нежните ни колежки бяха неприятно изненадани от настинка и затова не успяха да дойдат лично, но изпращат специални поздрави на екипа и зрителите на BBT”, уточни Елвис и за компенсация изпя акапелно: Love me tender.

Формацията FAKED STARS е основана на 12ти февруари 2010г., състои се от петима членове. Всеки си има свои любим образ, макар че „Всеки един образ е предизвикателство сам по себеси. ”, сподели Фреди и уточни, че от неговите превъплащения най-много харесва обаза си на Краля на попа. Дон Корлеоне, Мерелин Монро, Лени Кравиц, Мадона и Принс, също са част от Faked Stars. Талантливите актьори могат да подготвят по поръчка, образи на български и световни звезди, само за две седмици, стана ясно в предаването.

По време на 30 минутното интервю, водещата Лора и екипът на BBT не спряха да се смеят, докато Елвис и Фреди споделяха за живота, работата и фенките, а накрая поздравиха зрителите с хитът Радка Пиратка в типичния за Елвис стил.

Leave a Reply