Филипа Иванова – новото лице на „България 19:30” по БНТ2

БНТ I 29.01.2013

От тази седмица новините на БНТ 2 „България 19:30" имат нова водеща – Филипа Иванова. Нейният личен и професионален профил я правят изключително подходяща за информационната новинарска емисия на най-младия канал на медията.

Опитът на чаровната журналистка е значителен. Тя е редактор в предаванията „Местно Време", „Питай кмета" по БНТ2 и „Здраве" по БНТ1, както и международен редактор в „България 19:30" от самото създаване на емисията.

На Филипа Иванова й предстои дипломиране по специалността телевизионна журналистика в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Амбициозната журналистка може да се похвали с членството си в една от най-големите световни студентски организации за бизнес развитие (JAB). Тя е автор и редактор на множество новинарски статии, свързани с цялостната дейност на клуба. Широко-спектърното поле на изяви и активната й дейност, в различни клубове, допълват личностната характеристика на новата водеща на ‘’България 19:30”. Целият екип я подкрепя в новото й амплоа и вярват, че с нейната индивидуалност тя ще допринесе за развитието на информационния блок.

Оригинална публикация

Leave a Reply